Home Logistieke automatisering Evenementen Vakbeurs – ICT & Logistiek 2022: Een veerkrachtige logistieke sector!
Voor een veerkrachtige logistieke sector!

Vakbeurs ICT & Logistiek 2022

Vakbeurs ICT & Logistiek is hét jaarlijkse evenement voor logistieke automatisering. Dit jaar staat Jaarbeurs Utrecht op 8, 9 en 10 november volledig in het teken van resilient logistics. Hoe tonen jij en je supply chain partners veerkracht? Hoe blijven jullie samen in beweging om jouw klanten optimaal te bedienen? Kom langs op onze stand en laat je inspireren!Slimmere oplossingen, betere beslissingen

Logistiek is altijd in beweging. Jij wilt meebewegen. Relevant blijven. Optimaal inspelen op veranderingen in de markt. Je wilt tegen zo laag mogelijke kosten werken aan betere compliance. En je wilt door meer inzicht nóg betere beslissingen nemen. Om zo jouw klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Dat vraagt om transparante, flexibele en betrouwbare logistieke processen. Waarin slimme oplossingen je helpen om jouw medewerkers, voorraden en magazijnruimte zo efficiënt en effectief mogelijk in te zetten.

Vakbeurs ICT en Logistiek Logistica
Vakbeurs logistiek automatisering

Hét kennisevenement voor logistieke automatiseringsoplossingen

Op 8, 9 en 10 november 2022 leer je daar alles over tijdens ICT & Logistiek 2022! Op de jaarlijkse vakbeurs vind je workshops en volop kansen om te netwerken. Allemaal in het teken van (ICT-)oplossingen om jouw logistieke processen veerkracht te geven, efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Na jouw bezoek aan ICT & Logistiek heb je een actueel overzicht van de nieuwste toepassingen en diensten voor de complete supply chain.

Ideeën uitwisselen?

Actemium Business Units uit binnen- en buitenland staan tijdens ICT & Logistiek voor je klaar, samen met Axians Business Intelligence en een aantal van onze partners. Wij ontvangen je graag op onze stand. Om bij te praten over de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf en branche. En om te ontdekken hoe we samen jouw logistieke uitdagingen aan kunnen gaan en doelstellingen kunnen halen.

Vakbeurs logistiek automatisering
Robert Riedstra

Lezing: Wat je ziet ben je zelf!

Collega Robert Riedstra, van ons zusje Axians, geeft beide dagen een lezing over het belang van data en datavisualisatie voor de héle organisatie. Hij vertelt hoe je de datagedreven cultuur bereikt die noodzakelijk is om de concurrentie voor te blijven.

Daarnaast laat Robert zien hoe je data gebruikt om tot op uurniveau nauwkeurig te forecasten. En hoe een digitale versie van een DC bijdraagt aan de optimalisatie ervan. Een enorme meerwaarde voor je logistieke keten!

Praktische informatie

Datum
di 8-11-2022 – do 10-11-2022

Voor wie?
Iedereen die zijn of haar logistieke processen wil verbeteren door automatisering

Kosten
Gratis toegang

Aanmelden?

Schrijf je direct in voor gratis toegangskaarten!

Heb je vragen? Bel ons op +31(0)888318100.

Tot ziens!

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.