Home Logistiek Evenementen Vakbeurs Logistics and Automation 2021: ketensamenwerking
Ketensamenwerking

Vakbeurs Logistics and Automation 2021

De Logistics and Automation is hét jaarlijkse evenement voor material handling, distributie, IT en e-logistics. Dit jaar leer je alles over "ketensamenwerking". Kom langs en laat je inspireren!

Compleet overzicht van alle innovaties

Op de vakbeurs Logistics and Automation krijg je een compleet overzicht van alle innovaties in material handling, distributie, IT en e-logistics. Bezoek de workshops en netwerkmomenten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in voorraadoptimalisatie, veiligheid in jouw magazijn, e-commerce en last mile solutions.

Combinatie met Empack en Automation

Dit jaar valt de vakbeurs Logistics and Automation samen met Empack en Automation. Voor jou een unieke kans om je te verdiepen in de verpakkingscommunity. Met één toegangsticket bezoek je beide beurzen in de Brabanthallen. Ben je klaar voor maar liefst 20.000 m2 aan kennis en innovaties?

Bezoek onze stand

Wij ontvangen je graag op onze stand 6.B131. Om bij te praten over de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf en branche en om te bespreken hoe we samen jouw logistieke uitdagingen en doelstellingen kunnen aanpakken.

Praktische informatie

Vakbeurs Logistics and distribution
Vakbeurs vakdag
Brabanthallen Den Bosch

Kosten
Gratis toegang

Voor wie?
Logistiek managers; supply chain managers; warehouse managers; ICT-managers; directie

Aanmelden

Schrijf je direct in voor gratis toegangskaarten.

Tot ziens!

Het nieuws uit jouw én onze branche