Home Logistieke automatisering Evenementen Vakbeurs Logistics & Automation 2021: De toekomst van intralogistieke technologie!
De toekomst van intralogistieke technologie!

Vakbeurs Logistics and Automation 2021

De vakbeurs Logistics and Automation is hét jaarlijkse evenement voor warehouse- en fabrieksautomatisering. Dit jaar leer je alles over "de toekomst van intralogistieke technologie". Met als doel jouw sector en interne processen slimmer, sneller en efficiënter te maken. Kom langs en laat je inspireren!

Compleet overzicht van alle innovaties

Op de vakbeurs Logistics and Automation krijg je een compleet overzicht van alle innovaties in warehouse- en fabrieksautomatisering. Bezoek de workshops en netwerkmomenten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen de voor opslag en behandeling van goederen.

Vakbeurs Logistics and Automation
Vakbeurs logistiek automatisering

Gelijktijdig met Empack

De vakbeurs loopt gelijktijdig met Empack, dé grootste verpakkingsbeurs van de Benelux. Met één toegangsticket bezoek je beide beurzen. Voor jou een unieke kans om je te verdiepen in de volledige keten van verpakken, intralogistiek en automatisering.

Ideeën uitwisselen?

Wij ontvangen je graag op onze stand. Om bij te praten over de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf en branche en om te bespreken hoe we samen jouw logistieke uitdagingen en doelstellingen kunnen aanpakken.

Vakbeurs logistiek automatisering

Hamat praktijkspreker

Onze klant Hamat is uitgenodigd als praktijkspreker. Allard Peursum van de deurmat- en vloerenspecialist voor de woonbranche zal vertellen over de nieuwe implementatie van het Actemium WMS.

Praktische informatie

Datum
wo 8-9-2021 – do 9-9-2021

Voor wie?
Iedereen die zijn of haar logistieke processen wil verbeteren door automatisering

Kosten
Gratis toegang

Aanmelden?

Schrijf je direct in voor gratis toegangskaarten!

Heb je vragen? Bel ons op +31(0)888318100.

Tot ziens!

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.