Home Logistiek Evenementen Vakbeurs Logistics & Automation 2021: ketensamenwerking
De toekomst van intralogistieke technologie

Vakbeurs Logistics and Automation 2021

De Logistics and Automation is hét jaarlijkse evenement voor warehouse- en fabrieksautomatisering. Dit jaar leer je alles over "de toekomst van intralogistieke technologie". Met als doel jouw sector en processen slimmer, sneller en efficiënter te maken. Kom langs en laat je inspireren!

Compleet overzicht van alle innovaties

Op de vakbeurs Logistics and Automation krijg je een compleet overzicht van alle innovaties in warehouse- en fabrieksautomatisering. Bezoek de workshops en netwerkmomenten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen de voor opslag en behandeling van goederen.

Gelijktijdig met Empack

De vakbeurs loopt gelijktijdig met Empack, dé grootste verpakkingsbeurs van de Benelux. Met één toegangsticket bezoek je beide beurzen. Voor jou een unieke kans om je te verdiepen in de volledige keten van verpakken, intralogistiek en automatisering.

Bezoek onze stand

Wij ontvangen je graag op onze stand 6.B131. Om bij te praten over de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf en branche en om te bespreken hoe we samen jouw logistieke uitdagingen en doelstellingen kunnen aanpakken.

Praktische informatie

Kosten
Gratis toegang

Voor wie?
Logistiek managers; supply chain managers; warehouse managers; ICT-managers; directie

Vakbeurs Logistics and distribution
Vakbeurs vakdag
Brabanthallen Den Bosch

Aanmelden

Schrijf je direct in voor gratis toegangskaarten.

Heb je vragen? Bel ons op +31(0)888318100.

Tot ziens!