Home Logistiek Evenementen Vakbeurs Parcel+Post Expo 2019: future technologies for postal and logistics
Future technologies for postal and logistics

Parcel+Post Expo 2019

Parcel + Post Expo is het toonaangevende wereldwijde evenement voor de post-, parcel- en expressbranche. Dit jaar leer je alles over de nieuwste technologische oplossingen op het gebied van automatisering en levering.

Hét evenement voor automatiseringsoplossingen in de post- en parcelbranche

Op 1, 2 en 3 oktober 2019 vindt de Post+Parcel Expo weer plaats en dit jaar in Amsterdam, Nederland! Post+Parcel Expo is ’s werelds grootste jaarlijkse post- en parcelbeurs waar je de nieuwste technologische oplossingen op het gebied van automatisering en levering kunt zien. Met een bezoek aan Post+Parcel Expo blijf je op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen en de toekomst van de post- en parcelindustrie. Met jouw Post+Parcel Expo ticket heb je toegang tot de beursvloer.

Ideeën uitwisselen?

Wij ontvangen je graag op onze stand, nummer 1535. Om bij te praten over de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf en branche en om te bespreken hoe we samen jouw logistieke uitdagingen en doelstellingen kunnen aanpakken.

Ons internationale netwerk

Actemium is een groot internationaal netwerk van verschillende business units. Dit zie je terug tijdens dit evenement waar we met verschillende Europese logistieke business units aanwezig zijn. Op onze stand (nummer 1535) zijn Actemium Frankrijk, Actemium Spanje, Actemium België, Actemium Duitsland en Actemium Nederland vertegenwoordigd.

Praktische informatie

Datum
1, 2 en 3 oktober 2019

Vakbeurs Parcel+Post Expo
Vakbeurs vakdag
RAI Amsterdam

Kosten
Gratis toegang

Voor wie?
Postal operators, couriers, e-fulfilment companies, cross-border shippers and delivery companies

Aanmelden

Helaas! De inschrijving is gesloten.

Voor deze evenementen kun je je nog wel inschrijven.

Heb je vragen? Bel ons op +31(0)888318999.

Tot ziens!