Home Logistieke automatisering Evenementen Vakbeurs – Vision, Robotics & Motion 2022
Ontdek dé componenten voor een compleet geïntegreerd systeem

Vakbeurs Vision, Robotics & Motion 2022De vakbeurs Vision, Robotics & Motion is hét jaarlijkse evenement op het gebied van het automatiseren van productieprocessen. Dit jaar staan De Brabanthallen op 8 en 9 juni volledig in het teken compleet geïntegreerde systemen. Welke kansen en slimme oplossingen zijn er om industrial integrated systems in de praktijk toe te passen om zo te kunnen reageren op een snel veranderende wereld die vraagt om nog flexibeler, betrouwbaarder, veiliger en sneller produceren. Samenwerking is hierbij het sleutelwoord: de robot niet als vervanger, maar als directe collega. Kom langs en laat je inspireren!Slimmere oplossingen, betere beslissingen

Het optimaliseren van je productie- en logistieke processen blijft altijd in beweging. Dat wil jij ook. Je wilt relevant blijven. Optimaal inspelen op de snel veranderende markt. Je wilt tegen zo laag mogelijke kosten werken aan betere compliance. En je wilt door meer inzicht nóg betere beslissingen nemen. Om zo jouw klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Dat vraagt om transparante, flexibele en betrouwbare productie- en logistieke processen. Waarin slimme oplossingen je helpen om jouw medewerkers, voorraden en magazijnruimte zo efficiënt en effectief mogelijk in te zetten.

vakbeurs ICT & Logsitiek 2021

Hét kennisevenement voor het automatiseren van productieprocessen

Op 8 en 9 juni 2022 leer je daar alles over tijdens Vision, Robotics & Motion 2022! Op deze jaarlijkse vakbeurs vind je de laatste ontwikkelingen en ontdek je welke mogelijkheden de nieuwste technologieën je bieden. Internationale sprekers en exposanten delen de laatste ontwikkelingen rondom machineveiligheid, cobots, 3D-vision, motion control, multi-spectrale camera’s, visualisatie en virtualisatie, automatisering, energiebesparing, predictive maintenance, big data en het industrial internet of things.

Na jouw bezoek aan Vision, Robotics & Motion heb je een actueel overzicht van de nieuwste toepassingen en diensten voor jouw automatiseringsvraagstuk.

Ideeën uitwisselen?

Actemium Business Units uit binnen- en buitenland staan tijdens Vision, Robotics & Motion voor je klaar, samen met Amecha en een aantal van onze partners. Wij ontvangen je graag op onze stand om bij te praten over de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf en branche. En om te ontdekken hoe we samen jouw productie-automatiseringsuitdagingen aan kunnen gaan en doelstellingen kunnen halen.

Vakdag Warehouse Insight

Praktische informatie

Datum
wo 08-06-2022 – do 09-06-2022

Voor wie?
Van eindgebruikers van een automatiseringsoplossing tot integrators van componenten

Kosten
Gratis toegang

Aanmelden?

Schrijf je direct in voor gratis toegangskaarten!

Heb je vragen? Bel ons op +31 (0 )88 83 18 999.

Tot ziens!