Home Logistiek Evenementen Vakdag Material Handling dag 2018: op weg naar robotisering
Op weg naar robotisering

Vakdag Material Handling dag 2018

De Material Handling dag is hét jaarlijkse evenement voor robotisering en gemechaniseerde logistiek. Dit jaar leer je alles over "de weg naar robotisering". Kom langs en laat je inspireren!

Impact van material handling op het warehouse

Het aantal oplossingen om met minder mensen in het magazijn een vaak grotere output te realiseren neemt sterkt toe. Maar dat gaat meestal niet zonder de nodige aanpassingen; voor processen en mensen die er werken, tot aan de bestaande faciliteiten, het gebouw en de voorzieningen die er zijn. Hoe pak je dat aan? Dat leer je op de Material Handling dag op 3 oktober in ’s-Hertogenbosch! Bezoek de workshops en netwerkmomenten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in robotisering en gemechaniseerde logistiek.

Bezoek onze kennissessie over Batch picking & multi-order picking

Tijdens de Material Handling Dag in Den Bosch verzorgt onze logistiek specialist Joost Vervoort een lezing over batch picking en multi-order picking. Met een aantal praktische voorbeelden laat Joost zien hoe je batchpicking integreert in bestaande processen. En hoe je stap voor stap een hoger niveau van automatisering bereikt.

Ideeën uitwisselen?

Wij wisselen graag ideeën met je uit. Op onze stand (stand 4) praten we met je over (gedeeltelijke) mechanisatie en geven we een live demonstratie van onze pickkar met pick-to-light en onze oplossing voor master data acquisitie waarmee je jouw ERP of WMS verrijkt met afbeeldingen, afmetingen en gewichten van jouw artikelen.

Praktische informatie

Vakdag Material Handling dag
Congrescentrum 1931 Den Bosch

Kosten
Gratis toegang

Voor wie?
Logistiek managers; supply chain managers; warehouse managers; ICT-managers; directie

Aanmelden

Helaas! De inschrijving is gesloten.

Voor deze evenementen kun je je nog wel inschrijven.

Heb je vragen? Bel ons op +31(0)888318999.

Tot ziens!