Home Logistiek Evenementen Webwinkel vakdagen 2020: Leading in digital commerce
Leading in digital commerce

Webwinkel vakdagen 2020

De Webwinkel vakdagen is hét jaarlijkse evenement voor de laatste trends en ontwikkelingen in digital winkelen. Dit jaar leer je alles over "Leading in digital commerce". Kom langs en laat je inspireren!

Hoe blijf jij het verschil maken?

Je wil relevant blijven. Optimaal inspelen op veranderingen in de markt en jouw klanten nóg beter bedienen. Met minder kosten, betere compliance en meer inzicht om nóg betere beslissingen te nemen. Dat vraagt om transparante, flexibele en betrouwbare logistieke processen, waarin je jouw medewerkers, voorraden en magazijnruimte zo efficiënt en effectief mogelijk inzet. Op de Webwinkel vakdagen zie en ervaar je hoe je dat aanpakt. Bezoek de workshops en netwerkmomenten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in digitaal winkelen.

Hét kennis evenement voor digital winkelen

Voor de 14e keer vindt het grootste e-commerce-event van de Benelux plaats: de Webwinkel Vakdagen 2020. Na 13 succesvolle edities met dit jaar een recordaantal bezoekers van 12.715, volgt in 2020 een nieuwe editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema’s en vele exposanten. 

Ideeën uitwisselen?

Wij ontvangen je graag op onze stand 23. Om bij te praten over de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf en branche en om te bespreken hoe we samen jouw logistieke uitdagingen en doelstellingen kunnen aanpakken.

Praktische informatie

Webwinkel vakdagen
Jaarbeurs Utrecht

Kosten
Gratis toegang

Voor wie?
Je wilt je logistieke processen verbeteren door middel van automatisering

Aanmelden

Helaas! De inschrijving is gesloten.

Voor deze evenementen kun je je nog wel inschrijven.

Heb je vragen? Bel ons op +31(0)888318100.

Tot ziens!