Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Actemium behaalt Extreme Edge Master specialization
Extreme Edge Master Specialized partner Wireless en Cloud

Actemium behaalt Extreme Edge Master specialization

Logistiek tag corner

Actemium levert en implementeert al jaren draadloze netwerken en cloudoplossingen van Extreme Networks. Met trots mogen we ons vanaf nu Extreme Edge Master Specialized Partner noemen. Met deze titel erkent Extreme Networks onze grote expertise en steeds groeiende vaardigheden op het gebied van Wireless en Cloud.

Beste klantervaring

Met de Extreme Edge Master specialization certificeert Extreme Networks al onze activiteiten op het gebied van wireless LAN. Van onze salestrajecten en de manier waarop we oplossingen ontwerpen tot de implementatie. Kortom, Actemium klanten mogen rekenen op de beste klantervaring met hun Extreme Networks wireless oplossing.

Strategische samenwerking

Als Extreme Gold Partner hebben wij korte lijnen met Extreme Networks op het gebied van draadloze netwerken en cloudoplossingen. Daardoor ben je verzekerd van de beste producten en ondersteuning tegen scherpe prijzen.

Bezoek één van onze evenementen en laat je inspireren
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, ontmoet onze professionals en deel je ervaring met vakgenoten.
 

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.