Home Logistiek Nieuws en blogs Bestel voortaan de juiste labels eenvoudig en snel via Actemium
De beste labels voor jouw proces

Bestel voortaan de juiste labels eenvoudig en snel via Actemium

Logistiek tag corner

Voortaan kun je via Actemium ook labels bestellen. Daarmee ben je verzekerd van: hoge kwaliteit labels die precies passen bij jouw proces, lage kosten, een eenvoudig bestelproces en zeer korte levertijden. Zo heb je altijd precies de juiste labels op voorraad. jij en jouw klanten komen nooit voor verrassingen te staan.

De beste labels voor jouw proces

Labels zijn een essentieel onderdeel voor de registratie en aansturing van jouw logistieke processen en goederenstromen. Daarom is het zaak dat jouw labels precies zijn afgestemd op jouw situatie, eisen en wensen. Wij helpen je graag om exact de juiste combinatie te maken van printer, label en ribbon. Zodat je verzekerd bent van de beste labels, een printer die constante kwaliteit levert en ribbons die optimaal benut worden.

One stop shop – ook voor kleine bestellingen!

Met Actemium heb je voortaan dus één aanspreekpunt voor jouw RF-netwerk, software, scanners, computers, printers én labels en supplies. Na het advies en de eerste levering bestel je de labels (binnenkort) eenvoudig via onze nieuwe webshop. Omdat wij zo veel mogelijk standaard labels leveren, kun je ze ook in kleine hoeveelheden bestellen. Onze levertijd is kort: vaak heb je jouw labels de volgende dag al in huis!

Kwaliteit

We werken uitsluitend met labels van de fabrikant van de printers, dus je bent verzekerd van de beste en constante kwaliteit, het minste onderhoud aan jouw printers, goed scanbare labels en een professionele uitstraling. Bovendien voldoe je aan alle regelgeving – bijvoorbeeld als het gaat om lijm in combinatie met voedingsmiddelen.

Hulp bij de beste en meest voordelige keuze

Wij adviseren je graag welke combinatie van printer, labels en ribbons het beste bij jouw situatie past. Daarvoor hebben we uiteraard informatie over jouw proces nodig. Daarom hebben we een standaard vragenlijst ontwikkeld. Ook als je al gebruikmaakt van labelprinters kun je ons om advies en een second opinion vragen. Met ons advies op maat, voorkom je dat je te veel betaalt voor een overgekwalificeerd label dat je niet nodig hebt.

    Dragerlabels worden gebruikt voor de unieke registratie van bijv. pallets, kratten, karten en fusten.
    Bijv. gevaarsymbolen of productetiketten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.