Home Logistiek Nieuws en blogs Dit brengt de nieuwe versie van RFgen v5.1
Dit brengt de nieuwe versie

RFgen v5.1

Logistiek tag corner

RFgen v5.1 komt in de lente van 2017. RFgen v5.1 zorgt ervoor dat je klaar bent voor de toekomst. Met offline ondersteuning voor iOS en Android clients, per veld configureerbare toetsenborden en meer.

Offline en Batch ondersteuning

Het nieuwe RFgen Mobile Unity Platform biedt de mogelijkheid om cross-platform applicaties te ontwikkelen voor Android, iOS en Windows. Inclusief de aansturing van camera’s, GPS en andere sensoren. De nieuwe offline, batch en online RFgen client voor Android en iOS geven je de vrijheid om jouw medewerkers zowel online als offline met jouw ERP of WMS syteem te laten werken. Ook als de dekking van jouw WLAN of internetverbinding niet optimaal is. Bijvoorbeeld op jouw buitenterrein, of bij emballage- en afleverregistratie.

Ingebouwde softwarematige toetsenborden

Moderne robuuste handhelds en PDA’s bevatten steeds minder vaak een fysiek toetsenbord. De nieuwe versie van RFgen biedt de mogelijk om cross-platform per veld configureerbare toetsenborden te ontwikkelen voor specifieke toepassingen of functies. Zo maak je optimaal gebruik van grote touchscreens.

Nieuwe mogelijkheden van RFgen 5.1

  • Android en iOS support
  • Offline en Batch ondersteuning
  • Ingebouwde softwarematige toetsenborden
  • Google Maps en navigatie
  • JD Edwards Web Services Connector

Google Maps en navigatie

RFgen v5.1 ondersteunt Google Maps en navigatie. Hierdoor weten jouw buitendienst medewerkers beter waar ze zijn en hoe ze het snelst of meest efficiënt kunnen navigeren.

JD Edwards Web Services Connector

RFgen kan nu volledig gebruik maken van de JD Edwards business services. De RFgen JD Edwards Web Services Connector communiceert veilig via het HTTPS protocol met de JD Edwards WebLogic Server.

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.