Home Logistiek Nieuws en blogs Emballageregistratie: Nieuw in Actemium WMS
Een sluitende balans

Emballageregistratie nieuw in Actemium WMS

Logistiek tag corner

Vrijwel iedereen die goederen verzendt of ontvangt, heeft ermee te maken: emballage. Kratten, pallets, fusten… Ze brengen meestal nogal wat papierwerk en administratie met zich mee. Met de nieuwe functionaliteit voor emballageregistratie in ons Actemium WMS is dat verleden tijd. Je registreert de emballage papierloos en zorgt zo voor een sluitende balans.

Complexe emballage administratie

Je kent het ongetwijfeld. Bij de levering van de door jou bestelde goederen, krijg je ook nog een stapel pallets of kratten terug, die je nog tegoed had. Of je ontdekt na een paar weken dat je nog emballage tegoed hebt van jouw afnemers…

Emballage direct papierloos registreren

Emballage is vaak een aparte (geld)stroom naast de goederen die in en uit gaan. Vanaf nu kan dat anders. Dankzij de nieuwe functionaliteit voor emballageregistratie in ons Actemium WMS registreer je emballage direct bij goederenontvangst of -verzending. Je koppelt jouw registratie automatisch aan de betreffende leverancier of klant. Zo zorg je op een efficiënte manier voor een sluitende balans, een adequate facturering én voorkom je verrassingen of discussie achteraf.

De voordelen van emballageregistratie op een rijtje

  • Minder papierwerk en administratie
  • Een sluitende balans van emballage voor al jouw leveranciers en klanten
  • Adequate facturatie zonder verrassingen

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.