Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Extreme introduceert universele en multifunctionele (W)LAN hardware
Ultieme keuzevrijheid

Extreme introduceert universele en multifunctionele (W)LAN hardware

Logistiek tag corner

Steeds meer organisaties beheren hun netwerk volledig vanuit de cloud. Dat is makkelijk, veilig en flexibel. Maar wat doe je als je je netwerkbeheer (nog) niet naar de cloud wilt verplaatsen? Investeer je nu in hardware die je snel weer moet vervangen of die end-of-support raakt? Met de nieuwe veelzijdige universele hardware van Extreme hoeft dat niet.

Keuzevrijheid

Extreme Universal Hardware koppelt hardware en software los: op je wifi-controllers en accesspoints kun je verschillende operating systems en features draaien. Dat maakt de hardware multifunctioneel en veelzijdig. Zo kies je bijvoorbeeld voor het WING-platform voor netwerk beheer “on premise”. Of voor het cloud-based OS. Allemaal met één muisklik in de Extreme beheeromgeving.

Flexibel en toekomstbestendig

Extreme universele (W)LAN apparaten zijn een slimme keuze voor uitbreiding of vervanging van je netwerkapparatuur. De hardware draait direct mee in je huidige netwerkconfiguratie. Stap je later over op beheer vanuit de cloud, dan richt je de universele hardware daar makkelijk op in. Zo hoef je nu nog niet te kiezen. En ben je flexibel en klaar voor de toekomst.

Bezoek één van onze evenementen en laat je inspireren
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, ontmoet onze professionals en deel je ervaring met vakgenoten.
 

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.