Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Extreme wireless LAN: de ontwikkelingen op een rijtje
De nieuwste ontwikkelingen bij Extreme Networks

Extreme wireless LAN: de ontwikkelingen op een rijtje

Logistiek tag corner

Hier vind je een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen bij Extreme networks. Wat is het laatste nieuws? Welke updates en nieuwe features komen eraan? Welke nieuwe modellen controllers en acces points komen uit? En welke zijn binnenkort aan vervanging toe?

Over Extreme networks en Actemium

Extreme Networks: marktleider in cloud networking

Extreme Networks is een van onze belangrijkste partners voor bedrade en draadloze netwerken.

Extreme networks is marktleider op het gebied van cloud networking. Extreme levert zowel de fysieke accespoints, LAN switches, controllers als software voor configuratie, management en beheer.

Extreme networks
Actemium

Actemium Logistieke automatisering

Als Extreme Gold Partner helpen wij je graag om jouw kansen en uitdagingen te vertalen naar concrete netwerkoplossingen die we op maat voor je implementeren in jouw bestaande infrastructuur en architectuur.

Op deze pagina geven we je een overzicht van de laatste ontwikkelingen.

Bezoek één van onze evenementen en laat je inspireren
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, ontmoet onze professionals en deel je ervaring met vakgenoten.
 

De nieuwste ontwikkelingen, producten en diensten

Extreme introduceert universele en multifunctionele (W)LAN hardware

Steeds meer organisaties beheren hun netwerk volledig vanuit de cloud. Dat is makkelijk, veilig en flexibel. Maar wat doe je als je je netwerkbeheer (nog) niet naar de cloud wilt verplaatsen? Investeer je nu in hardware die je snel weer moet vervangen of die end-of-support raakt? Met de nieuwe veelzijdige universele hardware van Extreme hoeft dat niet.

Actemium behaalt Extreme Edge Master specialization

Actemium levert en implementeert al jaren draadloze netwerken en cloudoplossingen van Extreme Networks. Met trots mogen we ons vanaf nu Extreme Edge Master Specialized Partner noemen. Met deze titel erkent Extreme Networks onze grote expertise en steeds groeiende vaardigheden op het gebied van Wireless en Cloud.

Stap voor stap naar de Cloud

Het beheer van je netwerk kun je op verschillende manieren inrichten.

  1. Met een fysieke  WLAN controller op locatie, die alle accespoints aanstuurt. Dat maakt bijvoorbeeld centraal configureren en updaten van je netwerk een stuk makkelijker.
  2. Deze traditionele oplossing heeft er de afgelopen jaren een virtuele variant bijgekregen: een virtuele WLAN controller,  beheersoftware die in je netwerk draait.
  3. De volgende stap dient zich inmiddels al weer aan: netwerkbeheer vanuit de cloud: schaalbaar, automatisch en slim!

ExtremeCloud IQ: laat je netwerk vóór je werken

Een netwerk dat je eenvoudig kunt aanpassen aan de wisselende behoeftes van jouw organisatie? Beter nog, een netwerk dat voorspelt wat jouw organisatie morgen nodig heeft? En dat zichzelf onderhoudt, uitbreidt, beveiligt en monitort? ExtremeCloud IQ doet het allemaal voor je.

De resultaten die we samen met onze klanten hebben bereikt 
Hier lees je de verhalen van onze klanten en de resultaten die we samen hebben bereikt. Hoe mooi is het als we elkaar in de logistiek kunnen helpen en van elkaar kunnen leren? 

Productlevenscyclus status

Hier vind je een overzicht van het assortiment WLAN controllers en access points van Extreme. Welke producten zijn nieuw? En wat is de status van jouw huidige producten?

WLAN controllers

Met een WLAN controller configureer, beheer én monitor je centraal je (draadloze) netwerk, zonder ieder Acces Point (AP) afzonderlijk te hoeven benaderen of in te stellen. (W)LAN management kun je doen vanuit de cloud, of met jouw eigen fysieke of virtuele WiNG WLAN controller.

Extreme WLAN controller

Access Points (AP’s)

Een Acces Point zorgt voor de dekking van jouw draadloze netwerk. Het AP maakt het voor apparaten mogelijk om verbinding te maken met het draadloos netwerk volgens een van de wifistandaarden.

Acces Points zijn verkrijgbaar met interne of externe antennes en optioneel geschikt voor buitengebruik of gebruik in vriesomgevingen.

Extreme AP

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.