Home Logistiek Nieuws en blogs Extreme wireless LAN: de ontwikkelingen op een rijtje
De ontwikkelingen op een rijtje

Extreme Networks Wireless LAN

Beverage tag corner Chemie tag corner Farmacie tag corner Feed tag corner Food tag corner Logistiek tag corner Manufacturing tag corner Olie & Gas tag corner

Hier vind je een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen bij Extreme networks. Wat is het laatste nieuws? Welke updates en nieuwe features komen eraan? Welke nieuwe modellen controllers en acces points komen uit? En welke zijn binnenkort aan vervanging toe?

Over Extreme networks en Actemium

Extreme Networks: marktleider in cloud networking

Extreme networks is een van onze belangrijkste partners voor bedrade en draadloze netwerken.

Extreme networks is marktleider op het gebied van cloud networking. Extreme levert zowel de fysieke accespoints, LAN switches, controllers als software voor configuratie, management en beheer.

Extreme networks

Actemium Logistieke automatisering

Als Extreme Gold Partner helpen wij je graag om jouw kansen en uitdagingen te vertalen naar concrete netwerkoplossingen die we op maat voor je implementeren in jouw bestaande infrastructuur en architectuur.

Op deze pagina geven we je een overzicht van de laatste ontwikkelingen.

Actemium

De nieuwste ontwikkelingen, producten en diensten

Stap voor stap naar de Cloud

Het beheer van je netwerk kun je op verschillende manieren inrichten.

  1. Met een fysieke  WLAN controller op locatie, die alle accespoints aanstuurt. Dat maakt bijvoorbeeld centraal configureren en updaten van je netwerk een stuk makkelijker.
  2. Deze traditionele oplossing heeft er de afgelopen jaren een virtuele variant bijgekregen: een virtuele WLAN controller,  beheersoftware die in je netwerk draait.
  3. De volgende stap dient zich inmiddels al weer aan: netwerkbeheer vanuit de cloud: schaalbaar, automatisch en slim!

ExtremeCloud IQ: laat je netwerk vóór je werken

Een netwerk dat je eenvoudig kunt aanpassen aan de wisselende behoeftes van jouw organisatie? Beter nog, een netwerk dat voorspelt wat jouw organisatie morgen nodig heeft? En dat zichzelf onderhoudt, uitbreidt, beveiligt en monitort? ExtremeCloud IQ doet het allemaal voor je.

Productlevenscyclus status

Hier vind je een overzicht van het assortiment WLAN controllers en access points van Extreme. Welke producten zijn nieuw? En wat is de status van jouw huidige producten?

WLAN controllers

Met een WLAN controller configureer, beheer én monitor je centraal je (draadloze) netwerk, zonder ieder Acces Point (AP) afzonderlijk te hoeven benaderen of in te stellen. 

Extreme WLAN controller

Access Points (AP's)

Een Acces Point zorgt voor de dekking van jouw draadloze netwerk. Het AP maakt het voor apparaten mogelijk om verbinding te maken met het draadloos netwerk volgens een van de wifistandaarden.

Acces Points zijn verkrijgbaar met interne of externe antennes en optioneel geschikt voor buitengebruik of gebruik in vriesomgevingen.

Extreme AP

Meer weten of advies?

Stel hier je vraag. Of bel ons op +31 (0)888 318 100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.