Home Logistiek Nieuws en blogs Honeywell AutoCube 8200: dimensioning system
3d scanner waarmee je automatisch en razendsnel afmetingen scant

Honeywell AutoCube 8200: dimensioning system

Logistiek tag corner

AutoCube 8200 scant automatisch en razendsnel afmetingen van jouw artikelen en verzendeenheden. Hierdoor beschik je altijd over de juiste informatie om jouw trucks optimaal te beladen of om de snelste of voordeligste externe vervoerder te selecteren.

Sneller en nauwkeuriger scannen

Honeywell introduceert een 3d scanner waarmee je automatisch en razendsnel afmetingen van artikelen of verzendeenheden als dozen scant. De AutoCube 8200 bestaat uit een scanner met 3D depth sensing technologie, een stand en een USB-verbinding naar een tablet, PC of host computer.

Uitgaande zendingen scannen en wegen

Door in jouw inpak- of verzendproces al jouw uitgaande zendingen te scannen en te wegen beschikt je altijd over de juiste informatie om jouw trucks optimaal te beladen of om de snelste of voordeligste externe vervoerder te selecteren. Zo bespaar je kosten en verhoog je jouw klanttevredenheid.

Sluitende registratie

Door barcodescanning in jouw verzend- en afleverproces weet je al precies waar jouw zendingen zich bevinden en óf ze zijn afgeleverd aan jouw klanten.

Door met de Autocube ook een foto te maken van de inhoud van de doos voordat je deze sluit weet je voortaan ook precies wát er is afgeleverd.

Functies

  • Afmetingen scannen van artikelen of verzendeenheden van 10 cm tot 90 cm
  • Foto’s maken van de inhoud van dozen
  • Weegschaal koppelen voor het registreren van gewichten

Implementatie diensten

Wij helpen je om de AutoCube 8200 te integreren in jouw operationele processen en bestaande bedrijfsapplicaties.

Meer weten of een demonstratie?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318999.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.