Home Logistiek Nieuws en blogs Honeywell mobiele computers: de ontwikkelingen op een rijtje
De ontwikkelingen op een rijtje

Honeywell mobiele computers

Logistiek tag corner

Hier vind je een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen bij Honeywell mobiele computers. Wat is het laatste nieuws? Welke updates en nieuwe features komen eraan? Welke nieuwe modellen mobiele computers komen uit? En welke zijn binnenkort aan vervanging toe?

Over Honeywell

Honeywell Productivity Solutions and Services

Honeywell is een van onze belangrijkste partners voor mobile computing en enterprise productivity.

Honeywell levert een breed portfolio aan oplossingen voor het automatiseren van jouw logistieke processen. Zoals mobiele computers, barcode scanners, label printers en RFID readers.

Als Honeywell partner helpen wij je graag om jouw logistieke kansen en uitdagingen te vertalen naar concrete logistieke automatiseringsoplossingen die we op maat voor je implementeren in jouw logistieke proces.

De nieuwste ontwikkelingen, producten en diensten

Honeywell Mobility Edge platform: stabiliteit in de mobiele dynamiek

Hoe houd je jouw apparaten de hele levenscyclus up to date? Met het Honeywell Mobility Edge platform! Het is dé nieuwe technische standaard voor alle Honeywell devices. Alle nieuwe Honeywell apparaten werken met dezelfde hardware en hetzelfde besturingssysteem. Daardoor kun je nieuwe applicaties snel en veilig uitrollen, apparaten beter onderhouden en updates soepeler uitvoeren. Je voorkomt beveiligingsproblemen en hacks, vergroot de uptime van mobiele terminals én de productiviteit van medewerkers

De toekomst van een productief, veilig én gezond magazijn

Je kent Honeywell ongetwijfeld al van hun mobiele computers, scanners en andere oplossingen die warehousing sneller en efficiënter maken. Maar Honeywell heeft ook allerlei tools en technologieën om de veiligheid voor medewerkers te verbeteren. En die zijn nu meer dan ooit nodig! Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), toegangscontrole en temperatuurscanning, no-touch-technologieën, oplossingen voor social distancing en nieuwe behuizingen van mobiele computers die geschikt zijn voor desinfectie.

Scan van zowel veraf als dichtbij met de nieuwe N6803FR flexrange scanner

Honeywell introduceert de nieuwe N6803FR FlexRange imager barcode scanner. Deze scanner kan van zowel hele korte (7,6 cm) als lange afstand (tot 10,6 m) barcodes scannen. Hiermee krijg je de flexibiliteit om één apparaat te gebruiken voor alle gebruiksscenario’s zonder in te boeten snelheid, gewicht of ergonomie.

Omdat de scanner zo klein is gaan we deze komende tijd terug zien in veel verschillende soorten mobiele computers.

1 platform voor computers in alle omgevingen

Het nieuwe Honeywell platform biedt het meest complete platform voor Android computers in verschillende omgevingen.

  • Coldstore uitvoering die je kunt gebruiken in de vriezer tot min 30 °C
  • ATEX uitvoering die je kunt gebruiken in explosiegevaarlijke omgevingen 
  • Uitvoering met simkaart én lange afstand scanner die je kunt toepassen in een gehuurd magazijn of op een buiten terrein

Windows Mobile stopt

Maak je nog gebruik van LXE, Intermec of Honeywell mobiele computers met het Windows Mobile of Windows CE besturingssyteem? Dan is het goed om te weten dat Windows mobile binnenkort ‘end of support’ gaat. Dat betekent dat je apparatuur met Windows Mobile niet meer kunt kopen, (laten) repareren of updaten. Stap daarom over op nieuwe Honeywell apparatuur met Android!

Productlevenscyclus status

Kijk hieronder wat de status van jouw producten is.

Handheld computers

Handheld computers zijn ergonomisch ontworpen om veel te scannen. Vaak hebben ze een pistoolgreep en kunnen ze op grote afstand locaties en pallets scannen. Ze zijn erg geschikt voor de registratie van palletbewegingen, orderpicking met weinig orderregels en gebruik op heftrucks.

Honeywell Dolphin CK65 mobiele computer

Heftruckterminals met barcode scanner

Heftruckterminals worden gebruikt op een heftruck in combinatie met een lange afstand scanner. Ze zijn erg geschikt voor de registratie van palletbewegingen binnen en tussen magazijnen.

Honeywell Thor VM1a

Enterprise PDA’s

PDA’s zijn erg geschikt voor goederenontvangsten, kwaliteitscontroles of incidenteel orderpicken. Daarnaast zet je ze in voor buitendienst applicaties zoals afleverregistratie en de registratie van service werkzaamheden.

Honeywell Dolphin CT60

Robuuste tablets

Robuuste tablets zijn met name geschikt voor buitendienst applicaties zoals afleverregistratie en de registratie van service werkzaamheden. Daarnaast zijn ze geschikt voor goederenontvangsten en kwaliteitscontroles in jouw magazijn. Ook kun je ze inzetten als heftruckterminal door ze in een heftruck te monteren en er barcode scanner aan te koppelen.

Honeywell RT10 Rugged Tablet

Meer weten of advies?

Stel hier je vraag. Of bel ons op +31 (0)888 318 100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Bezoek één van onze evenementen en laat je inspireren

Het nieuws uit jouw én onze branche