Home Logistieke automatisering Nieuws en blogs Honeywell mobiele computers: de ontwikkelingen op een rijtje
De nieuwste ontwikkelingen bij Honeywell

Honeywell mobiele computers: de ontwikkelingen op een rijtje

Logistiek tag corner

Hier vind je een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen bij Honeywell mobiele computers. Wat is het laatste nieuws? Welke updates en nieuwe features komen eraan? Welke nieuwe modellen mobiele computers komen uit? En welke zijn binnenkort aan vervanging toe?

Over Honeywell en Actemium

Honeywell Productivity Solutions and Services

Honeywell is een van onze belangrijkste partners voor mobile computing en enterprise productivity.

Honeywell levert een breed portfolio aan oplossingen voor het automatiseren van jouw logistieke processen. Zoals mobiele computers, barcodescanners, label printers en RFID readers.

Actemium

Actemium Logistieke automatisering

Als Honeywell Platinum Partner helpen wij je graag om jouw logistieke kansen en uitdagingen te vertalen naar concrete logistieke automatiseringsoplossingen die we op maat  implementeren in jouw logistieke proces.

Op deze pagina geven we je een overzicht van de laatste ontwikkelingen.

Bezoek één van onze evenementen en laat je inspireren
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, ontmoet onze professionals en deel je ervaring met vakgenoten.
 

De nieuwste ontwikkelingen, producten en diensten

Scan van zowel veraf als dichtbij met de nieuwe N6803FR flexrange scanner

Honeywell introduceert de nieuwe N6803FR FlexRange imager barcodescanner. Deze scanner kan van zowel hele korte (7,6 cm) als lange afstand (tot 10,6 m) barcodes scannen. Hiermee krijg je de flexibiliteit om één apparaat te gebruiken voor alle gebruiksscenario’s, zonder snelheid te verliezen of te moeten werken met zware of ergonomisch onverantwoorde apparaten.

Omdat de FlexRange scanner zo klein is gaan we deze komende tijd terug zien in veel verschillende soorten mobiele computers.

Honeywell Mobility Edge platform: stabiliteit in de mobiele dynamiek

Hoe houd je jouw apparaten de hele levenscyclus up to date? Met het Honeywell Mobility Edge platform! Het is dé nieuwe technische standaard voor alle Honeywell devices. Alle nieuwe Honeywell apparaten werken met dezelfde hardware en hetzelfde besturingssysteem. Daardoor kun je nieuwe applicaties snel en veilig uitrollen, apparaten beter onderhouden en updates soepeler uitvoeren. Je voorkomt beveiligingsproblemen en hacks, vergroot de uptime van mobiele terminals én de productiviteit van medewerkers

Jouw magazijnmedewerkers COVID-19 proof met Honeywell

De COVID-19 pandemie vraagt veel flexibiliteit. Van de gehele samenleving, en van de mensen in jouw magazijn. Hoe zorg je in deze drukke tijden dat jij kunt blijven leveren? En dat je team zo veilig mogelijk samenwerkt? Honeywells Desinfectant Ready Housings en Device Cleaning Manager maken vaak schoonmaken de norm. Daarnaast helpen Honeywell’s mobiele apparaten je medewerkers om afstand te bewaren. Zo zorg jij voor een veilig magazijn.

Eén platform voor computers in alle omgevingen

Het nieuwe Honeywell platform biedt het meest complete platform voor Android computers in verschillende omgevingen.

  • Coldstore uitvoering die je kunt gebruiken in de vriezer tot -30 °C
  • ATEX uitvoering die je kunt gebruiken in explosiegevaarlijke omgevingen 
  • Uitvoering met simkaart én lange afstand scanner die je kunt toepassen in een gehuurd magazijn of op een buitenterrein

Windows Mobile en Windows CE zijn end of support

Maak je nog gebruik van LXE, Intermec of Honeywell mobiele computers met het Windows Mobile of Windows CE besturingssyteem? Dan is het goed om te weten dat Windows mobile ‘end of support’ is. Dat betekent dat je sommige apparatuur niet meer kunt kopen, (laten) repareren of updaten. Stap daarom over op nieuwe apparatuur met Android.

De resultaten die we samen met onze klanten hebben bereikt 
Hier lees je de verhalen van onze klanten en de resultaten die we samen hebben bereikt. Hoe mooi is het als we elkaar in de logistiek kunnen helpen en van elkaar kunnen leren? 

Productlevenscyclus status

Hier vind je een overzicht van het assortiment mobiele computers van Honeywell. Welke producten zijn nieuw? En wat is de status van jouw huidige producten?

Handheld computers

Door hun ergonomische ontwerpen zijn handheld computers ideaal om veel te scannen. Vaak hebben ze een pistoolgreep en werken ze op grote afstand. Hierdoor zijn ze erg geschikt voor de registratie van palletbewegingen, orderpicking met weinig orderregels en gebruik op heftrucks.

Honeywell Dolphin CK65 mobiele computer

Wearable computers

Wearable computers, zoals polscomputers, zijn voorzien van ringscanners of back of hand scanners, waardoor orderpickers hun handen vrij hebben. Ze zijn daarom extra handig voor orderpicking met veel orderregels.

Honeywell CT40 hands-free mobile computing solution

Enterprise PDA’s

PDA’s kunnen gebruikt worden voor goederenontvangsten, kwaliteitscontroles of incidenteel orderpicken. Daarnaast zet je ze in voor buitendienst applicaties zoals afleverregistratie en de registratie van servicewerkzaamheden.

Honeywell Dolphin CT60

Robuuste tablets

Robuuste tablets zijn met name geschikt voor buitendienst applicaties zoals afleverregistratie en de registratie van servicewerkzaamheden. Daarnaast zijn ze geschikt voor goederenontvangsten en kwaliteitscontroles in jouw magazijn. Ook kun je ze inzetten als heftruckterminal door ze in een heftruck te monteren en er barcodescanner aan te koppelen.

Honeywell RT10 Rugged Tablet

Heftruckterminals met barcodescanner

Heftruckterminals worden gebruikt op een heftruck, samen met een langeafstands-scanner. Ze zijn ideaal voor de registratie van palletbewegingen binnen en tussen magazijnen.

Honeywell Thor VM1a

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.