Home Logistiek Nieuws en blogs Honeywell mobiele computers: de ontwikkelingen op een rijtje
De ontwikkelingen op een rijtje

Honeywell mobiele computers

Logistiek tag corner

Hier vind je een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen bij Honeywell mobiele computers. Welke updates en nieuwe features komen eraan? Welke nieuwe modellen komen uit? En welke modellen zijn binnenkort aan vervanging toe?

Windows Mobile stopt

Maak je nog gebruik van LXE, Intermec of Honeywell computers met het Windows Mobile besturingsssyteem? Dan is het goed om te weten dat Windows mobile binnenkort ‘end of support’ gaat. Dat betekent dat je sommige apparatuur niet meer kunt kopen, (laten) repareren of updaten. Stap daarom over op nieuwe Honeywell apparatuur met Android!

Jouw medewerkers nog productiever

Nieuwe Honeywell mobiele computers lijken meer op smartphones, zijn lichter, intuïtiever en gebruiksvriendelijker. Hierdoor werken de mensen in jouw magazijn efficiënter én met meer plezier.

Product levenscyclus

  • Nieuw: Deze apparaten zijn hagelnieuw. Ze zijn nog jaren verkrijgbaar en worden regelmatig voorzien van updates met bug fixes en nieuwe functionaliteiten.
  • Bewezen: Deze apparaten hebben zich ruimschoots bewezen. Het kan zijn dat ze op termijn vervangen worden door een tech refresh of een volledig nieuw type.
  • End of sale: Deze apparaten zijn niet meer leverbaar en dus niet meer te bestellen. Ze worden nog wel gerepareerd binnen jouw huidige servicecontract. Ook krijgen deze apparaten nog de noodzakelijke beveiligingsupdates.
  • End of service: Deze apparaten worden niet meer gerepareerd en krijgen geen beveiligingsupdates meer. We adviseren je dringend om deze te vervangen!
Kijk hieronder wat de status van jouw producten is.

Handheld computers

Handheld computers zijn ergonomisch ontworpen om veel te scannen. Vaak hebben ze een pistoolgreep en kunnen ze op grote afstand locaties en pallets scannen. Ze zijn erg geschikt voor de registratie van palletbewegingen, orderpicking met weinig orderregels en gebruik op heftrucks.

Honeywell Dolphin CK65 mobiele computer

Heftruckterminals met barcode scanner

Heftruckterminals worden gebruikt op een heftruck in combinatie met een lange afstand scanner. Ze zijn erg geschikt voor de registratie van palletbewegingen binnen en tussen magazijnen.

Honeywell Thor VM1a

Enterprise PDA’s

PDA’s zijn erg geschikt voor goederenontvangsten, kwaliteitscontroles of incidenteel orderpicken. Daarnaast zet je ze in voor buitendienst applicaties zoals afleverregistratie en de registratie van service werkzaamheden.

Honeywell Dolphin CT60

Robuuste tablets

Robuuste tablets zijn met name geschikt voor buitendienst applicaties zoals afleverregistratie en de registratie van service werkzaamheden. Daarnaast zijn ze geschikt voor goederenontvangsten en kwaliteitscontroles in jouw magazijn. Ook kun je ze inzetten als heftruckterminal door ze in een heftruck te monteren en er barcode scanner aan te koppelen.

Honeywell RT10 Rugged Tablet

Honeywell Mobility Edge platform: stabiliteit in de mobiele dynamiek

Hoe houd je jouw apparaten de hele levenscyclus up to date? Met het Honeywell Mobility Edge platform! Het is dé nieuwe technische standaard voor alle Honeywell devices. Alle nieuwe Honeywell apparaten werken met dezelfde hardware en hetzelfde besturingssysteem. Daardoor kun je nieuwe applicaties snel en veilig uitrollen, apparaten beter onderhouden en updates soepeler uitvoeren. Je voorkomt beveiligingsproblemen en hacks, vergroot de uptime van mobiele terminals én de productiviteit van medewerkers

Migratie

Veel van jouw huidige applicaties, waaronder RFgen, Telnet, RDP en webapplicaties, kunnen gewoon mee naar nieuwe apparaten en het nieuwe Android platform. Hier helpen wij je bij.

Meer weten of advies?

Stel hier je vraag. Of bel ons op +31 (0)888 318 100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.