Home Solutions & Services Logistiek Nieuws Honeywell Thor VM1 en CV41 truckterminals gaan end of sale
Honeywell Thor VM1 is opvolger

Honeywell Thor VM1 en CV41 truckterminals gaan end of sale

Op 31 januari 2019 stopt Honeywell met de verkoop van de Honeywell Thor VM1 en CV41 truckterminals met Windows. In plaats daarvan komt Honeywell met een nieuwe, verbeterde versie: de VM1A met Android.

Einde van een tijdperk

Meer dan 10 jaar lang zijn Windows Mobile, Windows CE en Windows Embedded Handheld dé standaard geweest voor “rugged enterprise” computers. Deze operating systems zijn echter niet geschikt voor moderne multi touch applicaties en worden door Microsoft niet meer doorontwikkeld. Honeywell stopt daarom met de verkoop van de Honeywell Thor VM1 en CV41 truckterminals met Windows.

De vervanger? VM1a met Android

Honeywell komt met een nieuwe heftruckterminal met Android: de VM1A. De VM1A is een hypermoderne terminal in de bekende behuizing van de VM1 en CV41. De VM1A draait op het nieuwe Mobility Edge platform van Honeywell. Dit platform is dé nieuwe technische standaard voor toekomstige Honeywell devices. Hiermee ben je op de toekomst voorbereid.

Last buy of overstappen?

31 januari 2019 stopt Honeywell officieel met de verkoop. De productie stopt al eerder. Kies daarom tijdig voor een last time buy, of stap over op de opvolger, de nieuwe Honeywell VM1A.

  • 31 januari 2019: End of Sale
  • 31 december 2024: End of Service

Meer weten of advies?

Stel hier je vraag. Of bel ons op +31 (0)888 318 100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.