Home Solutions & Services Logistiek Nieuws Honeywell VM1A: moderne truckterminal met Android
Moderne Android truckterminal

Honeywell VM1A

De Honeywell Thor VM1A is de nieuwste Vehicle-Mounted Computer met Android van Honeywell. De Thor VM1A is voorzien van een fysiek keyboard en heeft een handige Smart Dock waarmee je snel een eenvoudig de truckterminal kan bevestigen of wisselen.

Honeywell Thor VM1A: vertrouwde look, meer power

De VM1A is de nieuwste truckterminal van Honeywell. De VM1A is voorzien van een fysiek keyboard en heeft een handige Smart Dock waarmee je snel een eenvoudig de truckterminal kan bevestigen of wisselen.

Truck mounted computer

Met een truckterminal met barcode scanner registreren jouw medewerkers papierloos al je logistieke processen en goederenstromen. Zoals inruimen, verplaatsen en replenishment.

Nieuwe mogelijkheden van de Thor VM1A

  • Android met Honeywell Mobility Edge platform
  • Een 8 inch WXGA (1280 x 768) touchscreen met fysiek toetsenbord
  • Bedrijfszekerheid door IP66 bescherming
  • Geschikt voor temperaturen van -30 tot +50 graden celsius
  • Optionele diepvries uitvoering

Honeywell Mobility Edge platform

Het Honeywell Mobility Edge platform is dé nieuwe technische standaard voor alle Honeywell devices. Doordat alle apparaten werken met dezelfde hardware en hetzelfde besturingssysteem, kun je nieuwe applicaties snel en veilig uitrollen, apparaten beter onderhouden en updates soepeler uitvoeren. Je voorkomt beveiligingsproblemen en hacks, vergroot de uptime van jouw mobiele terminals én de productiviteit van jouw medewerkers.

Smart Dock

De VM1A is voorzien van een handige Smart Dock waarmee je snel en eenvoudig de truckterminal kan bevestigen of wisselen.

Opvolger

De Honeywell VM1A is de opvolger van de volgende heftruck terminals:

  • LXE CV41
  • Intermec VM1
  • Honeywell VM2

Meer weten of advies?

Stel hier je vraag. Of bel ons op +31 (0)888 318 100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.