Home Solutions & Services Logistiek Nieuws Intermec CK3B handhelds gaan end of sale
Honeywell CK3R en CK3X zijn opvolgers

Intermec CK3B handhelds gaan end of sale

Op 1 september 2013 stopt Intermec met de verkoop van de Intermec CK3B handhelds met Windows. In plaats daarvan komt Intermec met nieuwe, verbeterde versies: de CK3R en CK3X.

Einde van een tijdperk

Meer dan 10 jaar lang zijn Windows Mobile, Windows CE en Windows Embedded Handheld dé standaard geweest voor “rugged enterprise” computers. Deze operating systems zijn echter niet geschikt voor moderne multi touch applicaties en worden door Microsoft niet meer doorontwikkeld. Honeywell stopt daarom met de verkoop van de Honeywell Thor VM1 en CV41 truckterminals met Windows.

De vervanger? Ck3X en CK3R

Intermec komt met nieuwe handhelds: de CK3R en CK3X. De CK3R en CK3X zijn hypermoderne terminals in de bekende behuizing van de CK3B. De CK3R en CK3X zijn voorzien van Windows Mobile 6.5, een nieuw hardware platform en nieuwe razendsnelle barcode scanners. Hiermee ben je op de toekomst voorbereid.

Last buy of overstappen?

1 september 2013 stopt Intermec officieel met de verkoop. De productie stopt al eerder. Kies daarom tijdig voor een last time buy, of stap over op de opvolger, de nieuwe CK3R en CK3X.

  • 1 september 2013: End of Sale
  • 1 september 2017: End of Service

Meer weten of advies?

Stel hier je vraag. Of bel ons op +31 (0)888 318 100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.