Home Logistiek Nieuws en blogs Jouw magazijnmedewerkers COVID-19 proof met Honeywell
Desinfectieprotocollen en social distancing

Jouw magazijnmedewerkers COVID-19 proof met Honeywell

Logistiek tag corner

De COVID-19 pandemie vraagt veel flexibiliteit. Van de gehele samenleving, en van de mensen in jouw magazijn. Hoe zorg je in deze drukke tijden dat jij kunt blijven leveren? En dat je team zo veilig mogelijk samenwerkt? Honeywells Desinfectant Ready Housings en Device Cleaning Manager maken vaak schoonmaken de norm. Daarnaast helpen Honeywell’s mobiele apparaten je medewerkers om afstand te bewaren. Zo zorg jij voor een veilig magazijn.

Mobiele computers desinfecteren

Het schoonmaken en desinfecteren van mobiele computers is belangrijker dan ooit. Honeywell levert mobiele computers met een behuizing die desinfecteermiddelen goed weerstaat: de Desinfectant Ready Housing. Je hardware lijdt niet onder een streng schoonmaakprotocol. Je medewerkers kunnen daardoor op een veilige manier apparaten uitwisselen. Zo zet je de veiligheid van jouw medewerkers altijd voorop. En voorkom je dat je team in quarantaine moet.

Schoonmaak protocollen borgen

Het schoonmaakprotocol borg je makkelijk met de Honeywell device cleaning manager. De device cleaning manager pusht een melding op apparaten die op vaste tijden (ieder uur, iedere dag) of tussen iedere shift schoongemaakt moeten worden. Zodra de medewerker het apparaat heeft gereinigd, bevestigt die de schoonmaakactie. Die wordt opgeslagen in het onderhoudslogboek.

Eenvoudig 1,5 meter afstand houden

Ook is het belangrijk dat je medewerkers anderhalve meter afstand tot elkaar houden. Om ze hierbij te helpen, geven Honeywell mobiele apparaten met speciale software een melding wanneer ze te dicht in de buurt komen bij een ander Honeywell mobiel apparaat. Zo wordt het voor medewerkers makkelijker om de afstand te bewaren.

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.