Home Logistiek Nieuws en blogs Koppeling Transsmart verzendsoftware nieuw in Actemium WMS
altijd de snelste, beste of goedkoopste verzendmethode

Koppeling Transsmart verzendsoftware nieuw in Actemium WMS

Logistiek tag corner

Voor elke order opnieuw de juiste vervoerder selecteren, en je zendingen handmatig aanmelden. Dat kost veel tijd. Maar dat hoeft nu niet meer! Het Actemium WMS biedt nu een standaard koppeling met de verzendsoftware van Transsmart. Hierdoor kies je altijd de snelste, beste of goedkoopste verzendmethode en meld je de zendingen automatisch aan.

Standaard out-of-the-box koppeling

Met Transsmart verzendsoftware kies je voor jouw zendingen altijd de snelste, beste of goedkoopste verzendmethode uit meer dan 300 transporteurs wereldwijd.

Ons Actemium WMS biedt nu een standaard “out-of-the-box” koppeling met de Web API van Transsmart. Hierdoor geef je met ons WMS jouw gepickte en verpakte zendingen automatisch door aan Transsmart. Inclusief artikelinformatie, zoals aantallen, gewicht en afmetingen. Na het selecteren van een vervoerder en vervoermethode in Transsmart worden de juiste labels en documentatie geprint en ontvangt het WMS een melding terug. Vervolgens kunnen de zendingen worden verzonden.

Naast de standaard out-of-the-box koppeling kunnen wij op jouw verzoek ook vervoerderspecifieke informatie toevoegen, of CMR-vrachtbrief documenten voor de douane uit Transsmart ontvangen.

De voordelen van de koppeling met Transsmart op een rijtje

  • Minder papierwerk en administratie
  • Verpakte orders direct beschikbaar om te verzenden
  • Vervoersadvies op basis van jouw eigen transportcontracten
  • Altijd het juiste label voor de juiste vervoerder, exportdocumentatie en/of klantspecifieke documenten
  • Track & Trace e-mails in eigen huisstijl en taalkeuze

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.