Home Logistiek Nieuws en blogs Logistiek: de succesformule voor klanttevredenheid
Voor 12 uur besteld, morgen in huis!

Logistiek: de succesformule voor klanttevredenheid

Logistiek tag corner

Succesvolle bedrijven hebben één ding gemeen: hun klanten zijn dik tevreden. Met minder kosten en minder personeel dan hun concurrentie realiseren zij een betere dienstverlening. Hoe dat kan? Door het verschil te maken met logistiek!

Meebewegen met de wensen van jouw klanten

V&D, Dixons, Free Record Shop: gerenommeerde ketens die niet weg te denken waren uit het winkelstraatbeeld. Maar de tijd heeft ze ingehaald. Wie onvoldoende meebeweegt met de eisen en wensen van zijn klanten valt vroeg of laat om. Tegelijkertijd zien we de successen van bol.com en Coolblue…

Voor 12 uur besteld, morgen in huis!

Dankzij nieuwe logistieke oplossingen bedienen succesvolle bedrijven hun klanten nóg beter. Denk bijvoorbeeld aan: zeven dagen per week compleet en foutloos bezorgen, bestellingen inzichtelijk maken via track and trace en het gemak van een 24/7 helpdesk. En als we verder inzoomen: betrouwbare voorraadinformatie, flexibel en snel retourbeleid, verschillende afleveropties en een soepele garantieafhandeling… Om te zorgen voor de ‘wow’-factor die zorgen voor trouwe klanten die – ondanks de enorme concurrentie – de volgende keer weer bij jou bestellen.

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.