Home Logistiek Nieuws en blogs NiceLabel 2017: volledig vernieuwd
Volledig vernieuwd

NiceLabel 2017

Logistiek tag corner

NiceLabel 2017 is de nieuwste versie van de labelprintsoftware van NiceLabel. NiceLabel 2017 is opnieuw ontwikkeld en biedt veel technische verbeteringen en nieuwe functionaliteit om jouw logistieke processen nog inzichtelijker te maken en verder te verbeteren.

Wat is Nicelabel?

NiceLabel is een applicatie waarmee je labels ontwerpt, print en beheert. Eenvoudig, als standalone printapplicatie, of volledig geïntegreerd met jouw bedrijfsapplicaties en kwaliteit- en validatierichtlijnen.

Blijf flexibel inspelen op ontwikkelingen in jouw supply chain

NiceLabel 2017 biedt nieuwe functionele en technische mogelijkheden om flexibel in te blijven spelen op ontwikkelingen in jouw organisatie of supply chain. Zoals hosting in de cloud, webprinting via HTML5, label beheer met elektronische handtekeningen en supersnel printen met ondersteuning voor 64-bit geheugen en multi-core processoren.

Voorgedefinieerde templates en labels

NiceLabel 2017 biedt nog meer voorgedefinieerde templates en label layouts. Deze voldoen “out of the box”aan de geldende standaarden en wet- en regelgeving en maak je snel op maat voor jouw specifieke proces en systemen. Zoals:

  • GS1 SSCC pallet labeling
  • GHS en CLP etikettering
  • Voedseletikettering

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.