Home Logistiek Nieuws en blogs Nicelabel en Loftware gaan samen verder
Samen het meest complete aanbod labelprintoplossingen

Nicelabel en Loftware gaan samen verder

Logistiek tag corner

Twee marktleiders op het gebied van Enterprise Labeling en Artwork Management, Loftware en Nicelabel, bundelen hun krachten. Samen verbreden ze het productaanbod voor (cloud-based) oplossingen voor het ontwerpen, beheren en printen van labels en product verpakkingen.

Nicelabel en Loftware: samen 60 jaar ervaring

Nicelabel is al jaren een van onze belangrijkste partners voor labelontwerp, labelprinting en labelmanagement. Ook Loftware is een belangrijke speler in de wereld van labelprinting, met name op het gebied van Enterprise Labeling en Artwork Management. Samen hebben Nicelabel en Loftware meer dan 60 jaar ervaring. De kennis en kunde binnen beide organisaties vullen elkaar perfect aan.

Breedste en meest complete aanbod labelprintoplossingen

Gecombineerd hebben Nicelabel en Loftware het breedste aanbod aan labelprint-oplossingen in de markt voor etikettering, verpakkingen en cloudgebaseerde oplossingen en technieken. Daardoor komen er in de toekomst veel nieuwe of aanvullende oplossingen beschikbaar voor Nicelabel klanten. Bijvoorbeeld op het gebied van Artwork Management: het ontwerpen en printen van productverpakkingen met dynamische inhoud en informatie. Denk aan recepturen, houdbaarheid, serienummers, of merk- of klantinformatie.

Volgende stappen in de samenwerking

In de tweede helft van 2021 wordt meer bekend gemaakt over hoe Nicelabel en Loftware de samenwerking precies gaan vormgeven en welke mogelijkheden dit biedt voor bestaande Nicelabel klanten en partners. Duidelijk is al wel dat de gecombineerde organisatie zowel Loftware- als NiceLabel-producten zal blijven aanbieden.

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.