Home Logistiek Nieuws en blogs Nicelabel stopt support op Nicelabel versie 6
Wij adviseren je om te upgraden naar Nicelabel 2017.

Nicelabel stopt support op Nicelabel versie 6

Logistiek tag corner

Na 31 december 2018 stopt Nicelabel de ondersteuning van hun labelprint software tot en met versie 6. Wij adviseren je om te upgraden naar Nicelabel 2017. Hierdoor blijft de continuïteit van jouw operatie geborgd en maak je gebruik van de nieuwe mogelijkheden van Nicelabel.

End of support

Op 1 januari 2019 stopt Nicelabel de ondersteuning van hun labelprint software tot en met versie 6. Dit betekent dat Nicelabel geen technische support of ondersteuning meer verleent. Hierdoor kunnen wij de continuïteit van jouw print proces niet langer borgen. Wij adviseren je daarom om te upgraden naar de nieuwe en verbeterde versie: Nicelabel 2017.

Nicelabel 2017

NiceLabel 2017 is een volledig vernieuwde productlijn. NiceLabel 2017 is opnieuw ontwikkeld en biedt veel technische verbeteringen en nieuwe functionaliteit om jouw logistieke processen nog inzichtelijker te maken en verder te verbeteren. Met de introductie van Nicelabel 2017 is Nicelabel ook overgestapt op een nieuw printer gebaseerd licentie model.

NiceLabel SMA (Software Maintenance Agreement)

Nicelabel biedt nu ook software contracten. Met een Nicelabel SMA verleng je de ondersteuning op oude Nicelabel versies en krijg je kosteloos de beschikking over de nieuwste versies van Nicelabel.

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op 31888318100.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Het nieuws uit jouw én onze branche