Home Logistiek Nieuws en blogs Nicelabel stopt support op Nicelabel versie 6
Wij adviseren je om te upgraden

Nicelabel stopt support op Nicelabel versie 6

Logistiek tag corner

Op 31 december 2018 stopte Nicelabel de ondersteuning van hun labelprint software tot en met versie 6. Werk je nog met versie 6 of lager? Dan adviseren we je om te upgraden naar een nieuwe versie. Hierdoor blijft de continuïteit van jouw operatie geborgd en maak je gebruik van de nieuwe mogelijkheden van Nicelabel.

End of support

Op 1 januari 2019 stopte Nicelabel de ondersteuning van hun labelprint software tot en met versie 6. Dit betekent dat Nicelabel geen technische support of ondersteuning meer verleent. Ook krijgt Nicelabel 6 geen noodzakelijke beveiligingsupdates meer. Hierdoor kunnen wij de continuïteit van jouw print proces niet langer borgen. Wij adviseren je daarom dringend om te upgraden naar de laatste versie.

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.