Home Solutions & Services Logistiek Nieuws en blogs Nieuw in Actemium WMS: emballageregistratie
Een sluitende balans

Nieuw in Actemium WMS: emballageregistratie

Iedereen die goederen verzendt of ontvangt, heeft ermee te maken: emballage. Kratten, pallets, fusten… Ze brengen meestal nogal wat papierwerk en administratie met zich mee. Met de nieuwe functionaliteit voor emballageregistratie in ons Actemium WMS is dat verleden tijd. Je registreert de emballage papierloos en zorgt zo voor een sluitende balans.

Complexe administratie

Je kent het ongetwijfeld. Bij de levering van de door jou bestelde goederen, krijg je ook nog een stapel pallets of kratten terug, die je nog tegoed had. Of je ontdekt na een paar weken dat je nog emballage tegoed hebt van jouw afnemers…

Emballage direct papierloos registreren

Emballage is vaak een aparte (geld)stroom naast de goederen die in en uit gaan. Vanaf nu kan dat anders. Dankzij de nieuwe functionaliteit voor emballageregistratie in ons Actemium WMS registreer je emballage direct bij goederenontvangst of -verzending. Je koppelt jouw registratie automatisch aan de betreffende leverancier of klant. Zo zorg je op een efficiënte manier voor een sluitende balans, een adequate facturering én voorkom je verrassingen of discussie achteraf.

Meer weten of advies?

Stel hier je vraag. Of bel ons op +31 (0)888 318 100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.