Home Solutions & Services Logistiek Nieuws en blogs Nieuw in Actemium WMS: registratie van het verpakkingsproces
Foutloze registratie en aanmelding transporteur

Nieuw in Actemium WMS: registratie van het verpakkingsproces

Orders verzamelen, picken en verzenden – in het Actemium WMS heb je het allemaal goed voor elkaar. Maar er zit nog wel een tijdrovende en foutgevoelige stap tussen: orders verpakken en aanmelden bij de transporteur. In onze nieuwe update hebben we een nieuwe functionaliteit toegevoegd, die ook het verpakken en aanmelden van goederen bij jouw vervoerder registreert en automatiseert.

Slim verpakken

Hoe zorg je ervoor dat zendingen compleet en juist worden verpakt? Hoe registreer je wat er precies in welke drager zit? En hoe bied je ze aan bij de transporteur? Dankzij onze nieuwe functionaliteit in het Actemium WMS optimaliseer je het verpakkingsproces en de communicatie met de vervoerder of ontvanger.

Aanmelden transporteur of verzendsoftware

Zo toont het WMS een verpakkingslijst met goederen die moeten worden verpakt. Ook geeft het WMS aan of de inhoud per drager moet worden geregistreerd en of de zending moet worden aangemeld bij een transporteur. Je kunt meteen de afmetingen en gewichten van de dragers registreren. Het WMS deelt deze data direct met jouw transporteur of verzendsoftware zoals Transsmart. Helemaal handig: Transsmart zorgt ook dat de juiste verzendlabels automatisch worden aangemaakt en afgedrukt.

Meer weten of advies?

Stel hier je vraag. Of bel ons op +31 (0)888 318 100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.