Home Logistiek Nieuws en blogs Nieuw in Actemium WMS: serienummerregistratie
Sluitende traceerbaarheid

Nieuw in Actemium WMS: serienummerregistratie

Farmacie tag corner Logistiek tag corner Manufacturing tag corner

Als je producten verzendt, registreer je uiteraard welke artikelnummers de deur uit gaan. In het Actemium WMS gaan we graag een stap verder. Voortaan kun je standaard serienummers registreren. Zodat je niet alleen weet welk product je verstuurt, maar ook wie welk exemplaar krijgt. Daarmee verbeter je jouw tracking and tracing. Ideaal bij garantiekwesties, of als je onverhoopt partijen of producten moet terugroepen.

Drie varianten

Je kunt serienummerregistratie in drie varianten gebruiken in jouw Actemium WMS. De eenvoudigste optie is: alleen de serienummers registreren van producten die je verzendt. Je kunt ook voor kiezen om de serienummers te registreren van producten die je verzendt én binnenkrijgt. In de meest geavanceerde variant kun je daarnaast ook op serienummer registreren waar je producten opslaat.

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op 31888318100.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.