Home Logistiek Nieuws en blogs Nieuw in Actemium WMS: volledige ondersteuning voor mixed pallets
Bespaar tijd én ruimte

Nieuw in Actemium WMS: volledige ondersteuning voor mixed pallets

Chemie tag corner Farmacie tag corner Feed tag corner Food tag corner Logistiek tag corner Manufacturing tag corner Olie & Gas tag corner

Voortaan biedt het Actemium WMS volledige ondersteuning voor dragers met gevarieerde inhoud. In álle logistieke processen. Van ontvangst, tot het inruimen, tellen, inventariseren en uitleveren. Dat bespaart je niet alleen tijd, maar ook ruimte!

Dragers met gevarieerde inhoud

Je kent het ongetwijfeld. Je  ontvangt orders met gemixte pallets, kratten, dozen of containers van jouw leverancier. Bijvoorbeeld met verschillende artikelen of verschillende partijen van hetzelfde artikel. Handig om ruimte te besparen tijdens het transport. Maar hoe ga je er mee om in jouw eigen interne logistieke proces?

Bespaar tijd én ruimte

Dankzij de nieuwe functionaliteit voor heterogene dragers in ons Actemium WMS hoeft je jouw pallets, bakken, rolcontainers of dozen niet meer uit te sorteren. Je kunt ze zo in jouw magazijn plaatsen en er van picken– en hebt dus ook minder opslag- en sorteerruimte nodig. Wil je ze toch uitsorteren? Dan berekent het WMS een logische looproute en toont het 1 voor 1 de locaties waar de artikelen moeten worden geplaatst.

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op 31888318100.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.