Home Logistiek Nieuws en blogs Serienummerregistratie nieuw in Actemium WMS
Sluitende traceerbaarheid

Serienummerregistratie nieuw in Actemium WMS

Farmacie tag corner Logistiek tag corner Manufacturing tag corner

Als je producten verzendt, registreer je uiteraard welke artikelnummers de deur uit gaan. In het Actemium WMS gaan we graag een stap verder. Voortaan kun je standaard ook serienummers registreren. Zodat je niet alleen weet welk product je verstuurt, maar ook wie welk exemplaar krijgt. Daarmee verbeter je jouw tracking and tracing. Ideaal bij garantiekwesties, of als je onverhoopt partijen of producten moet terugroepen.

Serienummerregistratie in drie varianten

In het Actemium WMS kun je serienummerregistratie in verschillende varianten gebruiken. In de eenvoudigste optie registreer je alleen de serienummers van producten die je verzendt. Zo weet je precies welk artikel je wanneer hebt uitgeleverd. Handig voor de afhandeling van garanties. Maar je kunt ook een stap verder gaan. Door de serienummers te registreren die je verzendt én binnenkrijgt. In de meest geavanceerde variant registreer je per serienummer ook waar de serie/partij is opgeslagen. Dan weet je niet alleen of bepaalde serienummers of partijen nog aanwezig zijn in je magazijn, maar ook precies waar ze liggen. Zo maak je de traceerbaarheid volledig sluitend.

De voordelen van serienummerregistratie op een rijtje

  • Pak- én telfouten verminderen
  • Foutloze garantie afhandeling door serienummers te koppelen aan klantorders
  • Kwaliteitsborging door tracking en tracing op serienummer binnen jouw eigen proces en keten

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.