Home Logistiek Nieuws en blogs Volledige ondersteuning mixed pallets nieuw in Actemium WMS
Bespaar tijd én ruimte

Volledige ondersteuning mixed pallets nieuw in Actemium WMS

Logistiek tag corner

Alle artikelen van gemixte pallets, kratten, dozen of containers handmatig uit sorteren en opslaan. Soms wil je dat niet. Het Actemium WMS biedt jou nu die keuze. Met ondersteuning voor dragers met gevarieerde inhoud, in jouw volledige logistieke process. Dat bespaart je niet alleen tijd, maar ook ruimte!

Dragers met gevarieerde inhoud

Je kent het ongetwijfeld. Je  ontvangt orders met gemixte pallets, kratten, dozen of containers van jouw leverancier. Bijvoorbeeld met verschillende artikelen of verschillende partijen van hetzelfde artikel. Handig om ruimte te besparen tijdens het transport. Maar hoe ga je er mee om in jouw eigen interne logistieke proces?

Bespaar tijd én ruimte

Dankzij de nieuwe functionaliteit voor heterogene dragers in ons Actemium WMS hoef je jouw pallets, bakken, rolcontainers of dozen niet meer uit te sorteren. Je kunt ze zo in jouw magazijn plaatsen en er van picken– en hebt dus ook minder opslag- en sorteerruimte nodig. Wil je ze toch uitsorteren? Dan berekent het WMS een logische looproute en toont het één voor één de locaties waar de artikelen moeten worden geplaatst.

De voordelen van mixed pallets op een rijtje

  • Goederen snel ontvangen en inslaan met digitale vooraankondiging en digitale pakbon
  • Heterogene dragers wegzetten bespaart opslag- en sorteerruimte
  • Loopmeters en -tijd besparen door slimme looproutes voor uitsorteren en inruimen
  • Volledige ondersteuning van ontvangst, tot het inruimen, tellen, inventariseren en uitleveren

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.