Home Logistiek Nieuws en blogs Zebra mobiele computers: de ontwikkelingen op een rijtje
De ontwikkelingen op een rijtje

Zebra mobiele computers

Logistiek tag corner

Hier vind je een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen bij Zebra Technologies. Wat is het laatste nieuws? Welke updates en nieuwe features komen eraan? Welke nieuwe modellen mobiele computers komen uit? En welke zijn binnenkort aan vervanging toe?

Over Zebra mobiele computers

Zebra technologies

Zebra technologies is een van onze belangrijkste partners voor mobile computing en enterprise productivity.

Zebra levert een breed portfolio aan oplossingen voor het automatiseren van jouw logistieke processen. Zoals mobiele computers, barcode scanners, label printers en RFID readers.

Als Zebra gold partner helpen wij je graag om jouw logistieke kansen en uitdagingen te vertalen naar concrete logistieke automatiseringsoplossingen die we op maat voor je implementeren in jouw logistieke proces.

Zebra technologies

De nieuwste ontwikkelingen, producten en diensten

Windows Mobile stopt

Maak je nog gebruik van Symbol, Motorola of Zebra mobiele computers met het Windows Mobile of Windows CE besturingssyteem? Dan is het goed om te weten dat Windows mobile binnenkort ‘end of support’ gaat. Dat betekent dat je apparatuur met Windows Mobile niet meer kunt kopen, (laten) repareren of updaten. Stap daarom over op nieuwe Zebra apparatuur met Android!

Zebra LifeGuard for Android: houdt Android beheersbaar én veilig

Hoe houd je jouw apparaten de hele levenscyclus up to date? Met Zebra LifeGuard voor Android! Daarmee verleng je de levenscyclus van Android op mobiele computers én verlaag je de kosten. LifeGuard biedt je uitgebreide beveiligingsondersteuning en voorspelbare periodieke beveiligingsupdates. De frequente updates verbeteren de veiligheid. Met LifeGuard rol je ze eenvoudig uit. Lokaal, of op afstand via Enterprise Mobility Management. Zo voorkom je beveiligingsproblemen en hacks, vergroot je de uptime van jouw mobiele terminals én de productiviteit van je medewerkers.

Zebra introduceert slimme bril voor logistiek

Dankzij technologieën als RF scanning, spraakherkenning en ‘pick to light’ kun je orders een stuk sneller en betrouwbaarder verzamelen én sorteren. Daarmee vertellen we je waarschijnlijk niets nieuws. Zebra voegt daar nu het nieuwe ‘pick to vision’ aan toe, met behulp van een innovatieve, slimme bril. Hier lees je wat dat inhoudt en wat je er allemaal mee kunt!

Het slimme magazijn van de toekomst

Het slimme magazijn is niet langer science fiction, maar de realiteit van nu. Zebra investeert daarom volop in oplossingen voor het slimme digitale magazijn. Zoals:

  • “Smart workers”: wearables, pick by vision, augmented reality
  • “Smart environment”: sensoren als RFID en bluetooth beacons, slimme camera’s
  • “Intelligent automation”: robotisering en mechanisatie

Klinkt als toekomst muziek? Veel is vandaag al mogelijk!

Productlevenscyclus status

Kijk hieronder wat de status van jouw producten is.

Handheld computers

Handheld computers zijn ergonomisch ontworpen om veel te scannen. Vaak hebben ze een pistoolgreep en kunnen ze op grote afstand locaties en pallets scannen. Ze zijn erg geschikt voor de registratie van palletbewegingen, orderpicking met weinig orderregels en gebruik op heftrucks.

Zebra TC8300 handheld computer

Heftruckterminals met barcode scanner

Heftruckterminals worden gebruikt op een heftruck in combinatie met een lange afstand scanner. Ze zijn erg geschikt voor de registratie van palletbewegingen binnen en tussen magazijnen.

Zebra ET50 truck mounted tablet

Wearable computers met ringscanner

Met een draagbare computer met ringscanner hebben orderpickers hun handen vrij om orders te picken. Wearable computers met ringscanner zijn daarom erg geschikt orderpicking en -sorting met veel orderregels. 

Zebra WT6000 wearable computer

Enterprise PDA’s

PDA’s zijn erg geschikt voor goederenontvangsten, kwaliteitscontroles of incidenteel orderpicken. Daarnaast zet je ze in voor buitendienst applicaties zoals afleverregistratie en de registratie van service werkzaamheden.

Zebra TC72 enterprise PDA

Robuuste tablets

Robuuste tablets zijn met name geschikt voor buitendienst applicaties zoals afleverregistratie en de registratie van service werkzaamheden. Daarnaast zijn ze geschikt voor goederenontvangsten en kwaliteitscontroles in jouw magazijn. Ook kun je ze inzetten als heftruckterminal door ze in een heftruck te monteren en er barcode scanner aan te koppelen.

Zebra ET51 ET56 tablet

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op 31888318100.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.