Home Logistiek Nieuws en blogs Zebra mobiele computers: de ontwikkelingen op een rijtje
De nieuwste ontwikkelingen bij Zebra

Zebra mobiele computers: de ontwikkelingen op een rijtje

Logistiek tag corner

Hier vind je een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen bij Zebra Technologies. Wat is het laatste nieuws? Welke updates en nieuwe features komen eraan? Welke nieuwe modellen mobiele computers komen uit? En welke zijn binnenkort aan vervanging toe?

Over Zebra en Actemium

Zebra technologies

Zebra technologies is een van onze belangrijkste partners voor mobile computing en enterprise productivity.

Zebra levert een breed portfolio aan oplossingen voor het automatiseren van jouw logistieke processen. Zoals de bekende mobiele computers, barcodescanners en label printers, maar ook slimme sensoren, camera’s en software met beeld- en objectherkenning.

Zebra technologies
Actemium

Actemium Logistieke automatisering

Als Zebra Gold Partner helpen wij je graag om jouw logistieke kansen en uitdagingen te vertalen naar concrete Zebra logistieke automatiseringsoplossingen die we op maat voor je implementeren in jouw logistieke proces.

Op deze pagina geven we je een overzicht van de laatste ontwikkelingen.

Bezoek één van onze evenementen en laat je inspireren
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, ontmoet onze professionals en deel je ervaring met vakgenoten.
 

De nieuwste ontwikkelingen, producten en diensten

Het slimme magazijn van de toekomst

Zebra was al voorloper in de logistieke automatisering met hardware zoals barcodescanners en mobiele computers waarmee jouw medewerkers papierloos en digitaal kunnen werken. Nu voegt Zebra daar Intelligent Edge Solutions aan toe: een pakket aan hardware en software oplossingen voor het slimme magazijn van de toekomst. Science fiction? Nee hoor, veel is vandaag al mogelijk!

Zebra introduceert slimme bril voor logistiek

Dankzij technologieën als RF scanning, spraakherkenning en ‘pick to light’ kun je orders een stuk sneller en betrouwbaarder verzamelen én sorteren. Daarmee vertellen we je waarschijnlijk niets nieuws. Zebra voegt daar nu het nieuwe ‘pick to vision’ aan toe, met behulp van een innovatieve, slimme bril. Hier lees je wat dat inhoudt en wat je er allemaal mee kunt!

Zebra LifeGuard: houdt Android beheersbaar én veilig

Hoe houd je jouw apparaten de hele levenscyclus up to date? Met Zebra LifeGuard voor Android! Daarmee verleng je de levenscyclus van Android op mobiele computers én verlaag je de kosten. LifeGuard biedt je uitgebreide beveiligingsondersteuning en voorspelbare periodieke beveiligingsupdates. De frequente updates verbeteren de veiligheid. Met LifeGuard rol je ze eenvoudig uit. Lokaal, of op afstand via Enterprise Mobility Management. Zo voorkom je beveiligingsproblemen en hacks, vergroot je de uptime van jouw mobiele terminals én de productiviteit van je medewerkers.

De resultaten die we samen met onze klanten hebben bereikt 
Hier lees je de verhalen van onze klanten en de resultaten die we samen hebben bereikt. Hoe mooi is het als we elkaar in de logistiek kunnen helpen en van elkaar kunnen leren? 

Productlevenscyclus status

Hier vind je een overzicht van het assortiment mobiele computers van Zebra. Welke producten zijn nieuw? En wat is de status van jouw huidige producten?

Handheld computers

Handheld computers zijn ergonomisch ontworpen om veel te scannen. Vaak hebben ze een pistoolgreep en kunnen ze op grote afstand locaties en pallets scannen. Ze zijn erg geschikt voor de registratie van palletbewegingen, orderpicking met weinig orderregels en gebruik op heftrucks.

Zebra TC8300 handheld computer

Wearable computers met ringscanner

Met een draagbare computer met ringscanner hebben orderpickers hun handen vrij om orders te picken. Wearable computers met ringscanner zijn daarom erg geschikt orderpicking en -sorting met veel orderregels. 

Zebra WT6000 wearable computer

Enterprise PDA’s

PDA’s zijn erg geschikt voor goederenontvangsten, kwaliteitscontroles of incidenteel orderpicken. Daarnaast zet je ze in voor buitendienst applicaties zoals afleverregistratie en de registratie van servicewerkzaamheden.

Zebra TC72 enterprise PDA

Robuuste tablets

Robuuste tablets zijn met name geschikt voor buitendienst applicaties zoals afleverregistratie en de registratie van servicewerkzaamheden. Daarnaast zijn ze geschikt voor goederenontvangsten en kwaliteitscontroles in jouw magazijn. Ook kun je ze inzetten als heftruckterminal door ze in een heftruck te monteren en er barcodescanner aan te koppelen.

Zebra ET51 ET56 tablet

Heftruckterminals met barcodescanner

Heftruckterminals worden gebruikt op een heftruck in combinatie met een lange afstand scanner. Ze zijn erg geschikt voor de registratie van palletbewegingen binnen en tussen magazijnen.

Zebra ET50 truck mounted tablet

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.