Maintenance

De meest betrouwbare onderhoudspartner van Nederland

Je wilt je productiekosten beperken en de productiviteit hoog houden. Zonder dat dit ten kosten gaat van de efficiëntie van je processen.  Hoe doe je dat met machines en productielijnen die steeds geavanceerder en gecompliceerder worden? Wij zorgen ervoor dat je installaties betrouwbaar en beschikbaar zijn. Loop geen risico en kies voor jouw procesonderhoud voor Actemium.

ALTIJD ALERT

Onze medewerkers zijn ons grootste goed – en ze lopen het meeste gevaar. Zij zijn het die elke dag bij jou het verschil maken en de kans lopen in onveilige situaties te belanden. We willen dan ook dat zij uiterst bewust met veiligheidsrisico’s omgaan, voor hun en jouw veiligheid. We zijn gecertificeerd op niveau 4 van de NEN Veiligheidsladder. En we blijven investeren in het veiligheidsbewustzijn van onze medewerkers.

Een van de methoden die we sinds 2018 inzetten is virtual reality (VR) voor trainingsdoeleinden.

Geen omkijken naar jouw onderhoud?

We nemen graag je zorg weg. Zoek je een monteur, een technicus, een inspecteur of een consultant? Actemium heeft de juiste persoon in huis om met jou in gesprek te gaan. En we gaan altijd voor de beste oplossing. Of het nu gaat om analyse, automatisering, elektrotechniek of instrumentatie; we bieden de oplossing die past bij jouw bedrijfsdoelstellingen. Van technisch onderhoud tot consultancy en innovatie. En dankzij slimme methodieken en smart tools levert dat onderhoud toegevoegde waarde op voor je  proces. Zo zorgen we voor grip op jouw onderhoud.

Een kop koffie drinken met experts uit jouw regio?
Neem contact op met één van de experts uit jouw regio voor meer informatie over onze maintenance-oplossingen.
Ronald Rietkerk
Client Manager - Zwolle/Veendam
[javascript protected email address]
+31 (0)6 22 48 63 69
Hugo van de Guchte
Business Unit Manager - Dordrecht
[javascript protected email address]
+31 (0)6 20 01 29 56
Arjan Starink
Business Unit Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)88 831 89 99
Jordy Walraven
Business Unit Manager - Goes
[javascript protected email address]
+31 (0)6 11 30 80 82