Jouw Actemium Helpdesk: vast aanspreekpunt

Maintenance 24-7 Support

Bij Actemium is het onderhoud van jouw industriële automatisering als besturings- en informatiesystemen in goede handen. Professioneel onderhoud betekent meer dan alleen ‘repareren wat kapot is’. Wij staan voor een langdurige en succesvolle klantrelatie, waarin we samen met jou werken aan structurele oplossingen. We kiezen nadrukkelijk voor een persoonlijke aanpak.

Advies op maat

Je krijgt te maken met een vast team van service engineers en een aanspreekpunt. Ons team zorgt ervoor dat je kunt vertrouwen op een service en onderhoudsconcept dat naadloos aansluit bij jouw productieproces. Bovendien kun je erop vertrouwen dat jouw productie-installaties voldoen aan de strenge eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Het resultaat

  • Veilige en betrouwbare systemen.
  • Gemotiveerde medewerkers.
  • Tevreden klanten.
  • Een sterk imago.
  • Meer winst.

Altijd bereikbaar

Als een probleem ontstaat is een directe oplossing erg belangrijk. Actemium is 24/7 bereikbaar voor het melden van storingen op het gebied van hard- en software applicaties binnen de industriële automatisering, informatisering (MES) en elektrotechniek. Je moet hierbij denken aan ondersteuning op PLC-systemen, veiligheidssystemen, PC-systemen en (software)-applicaties, de tussenliggende netwerken als Profibus DP/PA, Profinet en Industrial Ethernet plus de elektrotechnische industriële installaties.

'Augmented reality Fieldbit'-oplossing

Onze service engineers gaan direct met jouw probleem aan de slag. Zij beschikken over de modernste technieken en hulpmiddelen om storingen in de softwareapplicatie en hardware op afstand te lokaliseren, diagnosticeren en te verhelpen. Met onze ‘augmented reality Fieldbit’-oplossing kijken we eventueel real time over de schouder van jouw technische dienst mee om te zien of de storing direct te verhelpen is. Als het nodig is komen we in overleg naar je toe. Met Actemium ben je zo altijd verzekerd van optimale continuïteit, tegen minimale kosten.

Wij hebben ruime service-ervaring in een groot aantal branches, zoals fijn chemie, farmacie, voeding en dranken, diervoeding, logistiek, waterbeheersing en assemblage en logistiek.

Een kop koffie drinken met experts uit jouw regio?
Neem contact op met één van de experts uit jouw regio voor meer informatie over onze 24-7 support. Of stel jouw vraag via onderstaand contactformulier.
Ronald Rietkerk
Client Manager - Zwolle/Veendam
[javascript protected email address]
+31 (0)6 22 48 63 69
Hugo van de Guchte
Business Unit Manager - Dordrecht
[javascript protected email address]
+31 (0)6 20 01 29 56
Jordy Walraven
Business Unit Manager - Goes
[javascript protected email address]
+31 (0)6 11 30 80 82
Arjan Starink
Business Unit Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0) 6 11 31 59 80
Frank Kelderman
Business Unit Manager - Doetinchem
[javascript protected email address]
+31 (0)6 10 09 84 78
Stel jouw vraag via het contactformulier