Jouw technische kennis up-to-date

Maintenance Opleidingen

Jouw medewerkers bepalen het succes van je bedrijf. Het is dan ook essentieel dat hun technische kennis op peil blijft. Wij bieden diverse trainingen die we ook op maat én bij jou op locatie verzorgen.

Actemium Open College

Actemium Open College, ons eigen trainingscentrum, verzorgt technische trainingen en workshops over het toepassen en onderhouden van industriële automatiseringsproducten als Siemens SIMATIC , Rockwell Controllogix, Wonderware Archestra en diverse MES-pakketten. In samenwerking met derden verzorgen we daarnaast trainingen op het gebied van GAMP, ISA 88, 95 en 99. Dit kan bij jou op locatie, maar ook in een unieke praktijkruimte in eigen huis; ons training- en kenniscentrum Edulab.

Trainingslocatie

Wij gebruiken het praktijklokaal Actemium Edulab in Veghel als trainingslocatie. Het is een kenniscentrum op het gebied van industriële automatisering met meerdere hightech installaties, zoals een transportsysteem, een geautomatiseerd magazijn en een procesinstallatie. Deze geavanceerde systemen worden continu up-to-date gehouden met de nieuwste besturingsplatformen zoals Rockwell PlantPax, Siemens S7, Wonderware Archestra en Proleit.  Hier kunnen jouw medewerkers hun competenties optimaal ontwikkelen door de verworven kennis direct in de praktijk toe te passen.

Trainingsaanbod

ATEX training
Op zoek naar praktische ATEX-trainingen? Wij hebben diverse trainingen: awareness, ATEX voor inspecteurs, leidinggevenden, monteurs en technicians. 

Gaschromatografie
Samen met Avans Hogeschool ontwikkelden we een training voor analyser technicians: gaschromatografie. Tijdens deze cursus leer je preventief en correctief onderhoud uit te voeren aan instrumenten die worden gebruikt in de online procescontrole. Dat gebeurt aan de hand van chromatografische basisprincipes, de opbouw van instrumenten, injectoren, detectoren, kolommen en kolomschakeltechnieken.

Storingsanalyse Siemens SIMATIC S7
Wil je de kennis van jouw technische dienst updaten om zo lange stilstanden te minimaliseren? De praktische training ‘Storingsanalyse Siemens SIMATIC S7’  bestaat uit 4 verschillende modules, die afzonderlijk te volgen zijn.

Trainers

Onze trainers kennen de praktijk van de industriële omgeving als geen ander. Ze werken namelijk zelf als (gecertificeerd) engineer bij tal van industriële bedrijven. Ze kennen de specifieke werkomstandigheden in de industrie en nemen hun jarenlange ervaring mee in de trainingen. Hierdoor zijn wij in staat de lesstof direct aan jouw praktijksituatie te koppelen.

Standaard of op maat gemaakte trainingen

Naast standaardtrainingen verzorgen wij coaching en training op maat, waarbij het trainingsdoel van jouw bedrijf centraal staat. Jouw keuze voor specifieke onderwerpen of bijvoorbeeld in-company training voor een gehele afdeling staan dan centraal. Op maat betekent een training naar jouw wensen, gebaseerd op jouw applicatie(s). Een-op-een begeleiding verzorgen wij via ons coaching programma.

Een kop koffie drinken met experts uit jouw regio?
Neem contact op met één van de experts uit jouw regio voor meer informatie over onze opleidingen, cursussen, workshops en trainingen. Of stel jouw vraag via onderstaand contactformulier.
Ronald Rietkerk
Client Manager - Assen
[javascript protected email address]
+ 31 (0) 88 83 19 620
Hugo van de Guchte
Business Unit Manager - Dordrecht
[javascript protected email address]
+ 31 (0) 88 83 19 555
Rinus van den Driest
Business Unit Manager - Goes
[javascript protected email address]
+ 31 (0) 88 83 19 659
Michiel Kaelen
Business Unit Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+ 31 (0) 88 83 18 926
Stel jouw vraag via het contactformulier