Elektronicamodules: van idee naar product

Elektronica Engineering

Elektronica engineering: méér dan een goed ontwerp

U zoekt creatieve elektronica-oplossingen, ‘black box design’, of een redesign van uw bestaande ontwerp? Bij Actemium gaan kwaliteit, standaardisatie, effectiviteit en kostenbeheersing bij elektronica engineering hand in hand.

Of het nu gaat om een compleet nieuw design of om een PCB-layout. De tijd om producten te ontwikkelen wordt steeds korter. Dat geldt ook voor hun levensduur. Tegelijkertijd nemen de complexiteit en functionaliteit toe.  Onze experts in elektronica engineering zijn zich er terdege van bewust dat kwaliteit, planning en kostenbeheersing voor u enorm belangrijk zijn. Daarom vertalen zij uw specifieke eisen en wensen zo direct en pragmatisch mogelijk in een productontwerp of productoptimalisering.

Eén adres voor al uw elektronica engineering

  • Prototyping
  • Embedded software
  • PCB-ontwerp

Wij zorgen voor ontwerp en layout. Maar ook voor toepassing van embedded software op onze hardware. De combinatie van een goed ontwerp van hardware én software met microcontrollers zorgt voor bijna onbegrensde toepassing van onze PCBA’s. Van testsystemen voor de halfgeleiderindustrie tot beveiligingssystemen. De mogelijkheden en toepassingsgebieden zijn dus heel divers.

Voor elk type design gebruiken wij de best passende layouting software, zoals Altium, Mentor Graphics, Allegro of Eagle.

In vijf stappen naar elektronica-oplossingen die écht werken

Hoe vertalen wij uw idee naar een innovatieve elektronica-oplossing waarmee u ook op de langere termijn vooruit kunt?

  1. Het begint allemaal met luisteren. Wat zijn uw wensen en welke toepassing heeft u voor ogen?
  2. Hierna definiëren we de uitgangspunten en starten we met het ontwerp.
  3. Voldoet ons ontwerp aan uw verwachtingen? Dan vertalen we dat naar een PCB-layout. Met een 3D-tekening bekijken we of het PCB-ontwerp aan al uw wensen en maatvoeringen voldoet. Daarna starten we met het bouwen van een prototype.
  4. We bestellen en bestücken de kale PCB.  Eventueel bouwen wij de PCBA in een unit of behuizing. Daarvoor kunnen we ook het ontwerp maken. Na het programmeren van de microcontroller(s) testen we de PCBA uitvoerig. Vervolgens leveren we een werkend product als prototype bij u af.
  5. Ook de eventuele spin-off van het ontwerp pakken we als serieproduct voor u op. U hoeft dan later niet opnieuw op zoek naar een partij die u daarbij kan helpen.
Neem contact op met onze experts voor meer informatie over
elektronica engineering
Niels van Zon
Business-unit Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 25 05 15 87
Stijn Martens
Project Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)88 831 84 69
Frans Smulders
Cliënt Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 29 59 63 79
Voor vragen kunt u ook gebruik maken van het contactformulier