Elektronicamodules: van idee naar product
Service

Uw idee werd een goed werkend product. En dat wilt u natuurlijk graag zo houden.

Service van elektronicamodules. Nu én op termijn.

De service van elektronicamodules is een belangrijk onderdeel van ons werk. Wij controleren elke PCBA die u bij ons afneemt uitvoerig vóór levering. En op verzoek testen we deze volgens de vastgestelde specificaties. Maar ook ná levering van uw elektromodule wilt u kunnen vertrouwen op goede service en – mocht het nodig zijn – reparatiemogelijkheden. Uiteraard is dat een integraal onderdeel van het dienstenpakket van Actemium. En dan is het goed om te weten dat we jarenlange ervaring hebben met alle vormen van onderhoud en reparatie van de meest uiteenlopende PCBA’s.

Onze specialisten van de service- en reparatieafdeling gaan echter nog een stap verder. Zij stellen u eventueel productverbeteringen voor en voeren modificaties aan uw bestaande producten door. Daarvoor hebben ze niet alleen de technische kennis en apparatuur. Ze zorgen er ook voor dat een dergelijk traject zo soepel mogelijk voor u verloopt.

Grondig testen is essentieel voor kwaliteitsborging

Wanneer wij producten voor u ontwikkelen stellen we samen met u een testdocument op. In dat document lichten we alle specificaties en functionaliteiten uitvoerig door. Wij testen echter niet alleen de producten die wij zelf ontwikkelen. Ook al bestaande producten kunnen wij voor u testen.

Het grondig testen van PCBA’s is een randvoorwaarde voor een een goede productkwaliteit. U kunt voor diverse testmogelijkheden bij Actemium terecht:

  • duurtest
  • functionele test
  • röntgenscan
  • klimaattest
  • veiligheids-/hoogspanningstest
    optische inspectie

Service van elektronicamodules is ook: nazorg en support

Als klant rekent u op goede nazorg en support. Direct na levering en als het nodig is nog jaren daarna. Wij leveren u die ondersteuning graag. Ook periodiek onderhoud van uw product on-site of in het veld behoort tot de mogelijkheden.

In de elektronica-industrie zijn oude of verouderde onderdelen een veel voorkomend probleem. Actemium helpt u met levering van deze obsolete onderdelen. Wij werken namelijk wereldwijd met componentleveranciers samen. Hierdoor kunnen wij u relatief snel componenten leveren die doorgaans moeilijk of niet meer leverbaar zijn.

Neem contact op met onze experts voor meer informatie over service
Niels van Zon
Business-unit Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 25 05 15 87
Stijn Martens
Project Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)88 831 84 69
Frans Smulders
Cliënt Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)6 29 59 63 79
Voor vragen kunt u ook gebruik maken van het contactformulier