Voor een optimale productieomgeving!

Hardware engineering

Als het gaat om hardware engineering denkt u misschien: “Elke kast is anders.” Maar wist u dat in veel gevallen ongeveer 80% van de paneelkasten hetzelfde is en daarom repeterend kan worden gebouwd?

(Re-)design

Voor de resterende 20% ontwerpen en bouwen wij in overleg met u een passende oplossing. Met de juiste combinatie van standaardbouw en modulaire paneelbouw (re-design) hebt u de eerste winst te pakken. Wij noemen dat: slim bouwen.

 

Cost of goods-engineering

Maar ook wanneer de door u gewenste kast met bijbehorende functionaliteiten al vast staat, kan er vaak efficiënter en voordeliger worden gebouwd. Wij kunnen u adviseren over de materiaalkeuze. Onafhankelijk van merken of leveranciers en met gebruikmaking van de inkoopkracht van ons netwerk. Daarmee bent u altijd verzekerd van het juiste materiaal voor de beste prijs.

UL Panel Shop Builder

Het spreekt voor zich dat onze installaties voldoen aan de strengste normen en richtlijnen. Zo is Actemium onder andere gecertificeerd UL Listed Panel Shop Builder, een certificering voor de Amerikaanse en Canadese markt. Een onderdeel daarvan is de UL 508-normering.

Ook bouwen wij volgens EMC- en EX-normering. Dat is een unieke mix van normeringen waaraan wij als één van de weinige paneelbouwers in Nederland voldoen.

Neem contact op met onze experts voor meer informatie over
hardware engineering
Jeroen van Roosmalen
Business Unit Manager - Schijndel
[javascript protected email address]
+31 (0)88 8318458
+31 (0)6 50155385
Frank van der Heijden
Client Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)88 8318478
+31 (0)6 27872897
Voor vragen kun je ook gebruik maken van het contactformulier