Voor een optimale productieomgeving!

Industriële schakelkasten

Industriële schakelkasten – onze integrale aanpak

Directeuren en managers van productiebedrijven zijn vaak allesbehalve dol op techniek. Gelijk hebben ze, want het draait in hun werk niet om techniek. Het draait om producten die mede dankzij techniek worden gemaakt. En meer nog: om de klanten die deze producten bij hen afnemen. Daaraan is zowat alles in een bedrijf ondergeschikt.

 

U ziet industriële schakelkasten; wij het resultaat van samenwerking

Actemium biedt een breed spectrum aan diensten. De bouw en installatie van industriële schakelkasten en bedieningspanelen zijn hierbinnen het meest tastbare. Want die kasten en panelen, die staan er fysiek. Voor onze medewerkers op de paneelbouwlocatie in Veghel is het bouwen van kleine, grote én seriematige paneelbouw dagelijks werk. Daarvoor hebben zij een grote en optimaal ingerichte paneelbouwwerkplaats ter beschikking. Dat vinden wij eigenlijk niet zo bijzonder. Maar onze kijk op samenwerking is dat wél. En daarmee maken we ook voor u graag het het verschil.

Meedenken van boardroom tot productievloer

Wij combineren onze technische kennis met ervaring met processen in industriële ondernemingen en hun omgeving. Onze professionals kijken mee in uw eigen productieproces en adviseren u over mogelijke verbeterpunten. En dat doen we met even groot gemak in de ‘boardroom’ als op de productievloer.

Op basis van heldere afspraken pakken we de bouw en installatie van schakelkasten en bedieningspanelen projectmatig en integraal voor u aan. Daarbij denken we met u mee van inkoop tot en met techniek. Dus ook als het gaat om materiaalkeuze, inkoop, productiefaciliteiten en voorraadbeheer.

Uw voordelen van onze integrale paneelbouw

Het resultaat van onze aanpak mag er zijn.

  • Uw productiebehoefte wordt snel en flexibel ingevuld.
  • Uw levertijden zijn korter en u bespaart ruimte door het voorraadbeheer bij Actemium.
  • Omdat uw eigen werkprocessen leidend zijn krijgt u altijd de juiste combinatie van standaardisatie en maatwerkoplossingen.
Neem contact op met onze experts voor meer informatie over
industriele schakelkasten
Jeroen van Roosmalen
Business Unit Manager - Schijndel
[javascript protected email address]
+31 (0)88 8318458
+31 (0)6 50155385
Frank van der Heijden
Client Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)88 8318478
+31 (0)6 27872897
Voor vragen kun je ook gebruik maken van het contactformulier