Meer kennis met een UL Panel Shop Builder

De Verenigde Staten en Canada vormen een aantrekkelijke afzetmarkt. Volop kansen dus. Maar de veiligheidsvoorschriften zijn in deze landen zeer strikt en wijken op onderdelen af van Europese normen en richtlijnen. Geen probleem, want Actemium zorgt ervoor dat uw besturingsinstallaties compliant zijn.

Voldoen uw producten aan de normering van Underwriters Laboratories (UL), dan voldoen ze aan de strengste eisen op het gebied van (brand)veiligheid en prestatievermogen. Als UL Panel Shop Builder hebben wij veel kennis van en ervaring met (C)UL-normering. En daarvan kunt u profiteren. Zodat u na levering van uw product niet met onverwachte modificaties, of zelfs juridische procedures, wordt geconfronteerd.

UL 508-, EMC- en EX-normering

Onze besturingskasten voldoen onder andere aan de UL 508-normering. Maar uiteraard bouwen wij ook volgens de Europese richtlijnen voor Elektromagnetische Compabiliteit (EMC) en voor installaties in explosiegevaarlijke zones (EX). Dit is een unieke mix van normeringen waaraan wij als één van de weinige paneelbouwers in Nederland voldoen.

UL Panel Shop Builder: onze aanpak in de praktijk

  • Engineering
  • Componentkeuze en assemblage
  • Certificering van paneelkasten

Al in de engineeringsfase van uw besturingsinstallatie houden wij rekening met de richtlijnen en normeringen die voor úw specifieke markt gelden. Wij adviseren u over het gebruik van (gecertificeerde) onderdelen. En we kunnen als UL Listed Panel Shop Builder zelf UL-certificaten afgeven op panelen die we volgens de UL 508-normering bouwden.

Neem contact op met onze experts voor meer informatie over UL508a
Jeroen van Roosmalen
Business Unit Manager - Schijndel
[javascript protected email address]
+31 (0)88 8318458
+31 (0)6 50155385
Frank van der Heijden
Client Manager - Veghel
[javascript protected email address]
+31 (0)88 8318478
+31 (0)6 27872897
Voor vragen kun je ook gebruik maken van het contactformulier