Intelligente Software voor Slimme Productie

TrakSYS

De druk om de kwaliteit en productiviteit te verhogen, terwijl kosten worden gereduceerd, heeft ertoe geleid dat producenten op zoek zijn naar een beter begrip van trends en patronen. TrakSYS genereert data van meerdere bronnen om een real-time, uitvoerbare intelligentie te leveren om significant de kwaliteit en productiviteit te verbeteren – terwijl bestaande activa, middelen en infrastructuur worden benut.

Functionaliteiten TrakSYS

Gebouwd om snel ingezet te worden met een out-of-the-box functionaliteit, komt TrakSYS met een uitgebreide set functies die vanaf de basis zijn ontworpen om aan de meest dringende behoeften van producenten te voldoen.  Door het activeren van een combinatie van, vooraf gebouwde applicatiekaders, kunnen managers van de productie meer zien, meer weten en meer doen. TrakSYS heeft ingebouwde uitbreidbaarheid met eenvoudige, geïntegreerde, web-based configuratie tools. Deze zorgen ervoor dat de behoefte voor gepersonaliseerde scripting voor veel verschillende typen oplossingen, geëlimineerd wordt.

Het geïntegreerde, modulaire karakter van TrakSYS, zorgt voor complete flexibiliteit om alleen de functies te implementeren die nodig zijn om meerdere oplossingen aan te drijven. TrakSYS business solutions omvat productie, kwaliteit, onderhoud, inventaris, workflow en meer.

Over Parsec

Bij Parsec, hebben we een missie om uw productieactiviteiten zo eenvoudig mogelijk te maken door u grotere zichtbaarheid, kennis en controle te geven. Om dit te doen, combineren we ons TrakSYS software platform, een geïntegreerde set van applicaties die ontworpen zijn om productieactiviteiten effectief te beheren, met onze uitgebreide ervaring in productie IT, slimme methodologie en levering van oplossingen. TrakSYS wordt ingezet in duizenden fabrieken, in 100 verschillende landen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.parsec-corp.com.

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende stap op het gebied van MES en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op 31888318100.
Michel van Heumen
Client manager - Roermond
[javascript protected email address]
31631970446
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.