Intelligente Software voor Slimme Productie

TrakSYS™: Intelligente oplossing voor bereiken van slimme productie

Inzicht in data uit de productieomgeving wordt steeds belangrijker om de kwaliteit en productiviteit te verhogen en de kosten te verlagen. Een MES-oplossing helpt trends en patronen te herkennen en hierop in te spelen. TrakSYS™ van Parsec brengt data uit verschillende bronnen in relatie en levert real time functionaliteit om je assets, resources en infrastructuur optimaal te gebruiken.

Geschikt om snel te worden ingezet met standaard beschikbare functionaliteit, biedt TrakSYS™ een uitgebreide set functies die vanaf de basis zijn ontworpen om aan de meest dringende behoeften van producenten te voldoen. Door het activeren van vooraf gebouwde oplossingen kunnen productiemanagers meer en sneller zien, weten en doen. Het systeem kan worden uitgebreid of aangepast aan veranderende omstandigheden. Van deze slimme oplossing maken duizenden producenten in meer dan honderd landen gebruik.

Golden Partnership

Actemium is sinds 2008 door Parsec gecertificeerd ‘Golden Partner’ van Parsec. We investeren volop in onze kennisopbouw en het partnerschap. Zowel in Nederland als in Duitsland, België, Frankrijk en Canada hebben we level 3-engineers die door Parsec zijn opgeleid en gecertificeerd. Via regelmatige trainingen houden zij hun kennis van TrakSYS™ op peil.

Internationaal netwerk

Onze TrakSYS™-engineers werken wereldwijd samen, waardoor wij voor internationale klanten onafhankelijk van de tijdzones een continue projectvoortgang kunnen borgen. Hierbij worden steeds meer zaken op afstand uitgevoerd. Tegenwoordig kunnen wij zelfs het in bedrijf stellen van TrakSYS™ op afstand verzorgen en begeleiden. Naast een uitgebreide engineeringscapaciteit bieden wij onze TrakSYS™-klanten 24/7 support aan.

Demonstraties

Als Golden Partner krijgen wij van Parsec uitgebreid materiaal om demonstraties voor klanten te verzorgen. Momenteel ontwikkelen wij meerdere TrakSYS™-demo’s specifiek gericht op diverse segmenten. Klanten kunnen deze bijwonen in het Edulab op ons kantoor in Veghel.

Over Parsec

Gebruikmakend van hun 30 jaar ervaring in de manufacturing, creëerde Parsec TrakSYS ™: een best-in-class operations management softwareapplicatie en oplossingsplatform ontworpen om de fabricageprocessen aanzienlijk te verbeteren. TrakSYS verzamelt gegevens uit meerdere bronnen om realtime, bruikbare informatie te leveren die fabrikanten helpt om productiekosten te verlagen, doorlooptijd te verkorten en de winstgevendheid te verbeteren. TrakSYS wordt ingezet in duizenden fabrieken, in meer dan 100 verschillende landen.

Meer weten of advies?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende stap op het gebied van MES en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op 31888318100.
Michel van Heumen
Client Manager segment Chemie en Farmacie - Roermond
[javascript protected email address]
+31 (0)6 31 97 04 46
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.