Wonderware Benelux Knowledge Exchange 2017

08.05.2017

Op 16 mei aanstaande geeft Actemium samen met Suiker Unie en Axians een presentatie tijdens de WonderWare Benelux Knowledge Exchange conferentie 2017. Daarnaast is Actemium gedurende de dag aanwezig met een stand. Het event vindt plaats in het Hart van Holland te Nijkerk van 09.00 tot 17.15 uur.

Onderwerpen van de dag

Het centrale onderwerp is System Platform 2017. Er vinden gedurende de dag sessies plaats waarbij er diverse onderwerpen worden besproken. Denk hierbij aan Cyber Security, Historian Online, maar ook referentiecases van WonderWare eindklanten. Daarnaast kunt u diverse stands bezoeken. Het belangrijkste doel van de dag is kennisuitwisseling en netwerken.

Presentatie van Suiker Unie samen met Axians en Actemium

Tijdens de ochtendsessie worden er diverse presentaties gegeven, waaronder die van Suiker Unie samen met Axians en Actemium van 10.00 tot 10.30 uur.

Zij vertellen over de manier waarop Suiker Unie, producent van verschillende soorten suikers en stroop in Nederland, met behulp van geavanceerde data-analysetechnieken tot procesoptimalisatie komt. Daarbij geven ze onder andere een aantal concrete voorbeelden en tonen ze de resultaten tot nu toe. De presentatie geeft een goed beeld over hoe data-analyse werkt en wat de voordelen zijn.

Tijdens de middagsessies gaat Wonderware in op actuele onderwerpen en tonen ze aan de hand van praktische voorbeelden en demo’s diverse oplossingen.

Actemium stand

Actemium is de gehele dag met een stand aanwezig. Wij verwelkomen u daar graag om samen van gedachten te wisselen en mee te denken over de optimalisatie van uw productieprocessen.

Aanmelden en meer informatie

U kunt zich via de website van WonderWare onder het kopje Inschrijven, aanmelden voor de WonderWare Benelux Knowledge Exchange conferentie. U vindt daar tevens meer informatie.

Share!
Share on LinkedIn0Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

 
 
 
&nbp;