Nieuws

Algemeen
Nieuws

DSM Coating Resins

In 2015 benaderde DSM Actemium om in samenwerking met een DCS-leverancier te starten met de uitwerking van de concepten voor het nieuwe systeem. “Goede ervaringen zijn de basis van onze samenwerking, dus waren mijn verwachtingen hoog,” vertelt Kees van der Pluijm, Large Capital Project Manager bij DSM.

Algemeen
Nieuws

Xerox Venray realiseert doorstart met Actemium

De doorstart betekende vele aanpassingen en vernieuwingen in de fabriek, ook op het gebied van equipment en software. “Met de juiste mensen op de juiste plek is het mogelijk meer OPC’s concurrerend te produceren."

Algemeen
Nieuws

Retrofit automatisch palletmagazijn van Eastman Chemical

Speciaalchemiebedrijf Eastman Chemical heeft het Warehouse Control Systeem (WCS) en de PLC-besturing van een automatisch palletmagazijn in het Belgische Gent laten moderniseren. Gerard Keijzer, supply chain manager Advanced Interlayers EMEA vertelt hierover.

Actemium zoekt altijd naar nieuwe collega's

Bekijk snel hier al onze openstaande vacatures!

Algemeen
Nieuws
Algemeen
Nieuws

Actemium spices up the process!

Onlangs bracht Remia een nieuwe spicy saus op de markt. Actemium kreeg de opdracht om de bestaande productielijnen aan te passen. Jaap Stijlaart, Plant Manager Remia vertelt hierover.

Algemeen
Nieuws

Automatisering in lijn brengen met internationale standaarden

Premier Nutrition bouwt een nieuwe productielocatie in het Verenigd Koninkrijk waarbij een nieuw automatiseringsplatform in lijn gebracht wordt met de internationale standaarden.

MVO
Nieuws

Unieke aanpak Actemium draagt bij aan missie BBio

De wereldwijd toenemende behoefte aan het poliovaccin is de aanleiding geweest voor de uitbreiding van de productiecapaciteit bij Bilthoven Biologicals. In 2014 startte Actemium met de automatisering van de nieuwe productielocatie in Bilthoven. Lees hier over de unieke aanpak van dit project.

MVO

'Iedereen verdient een fijne werkplek'

MVO zit in de genen van ons netwerk én van onze mensen. Het is gemeengoed. Toch zijn we best trots op het PSO-certificaat van onze paneelbouw- en elektronicalocatie in Veghel.

Evenementen
Jong talent
Technisch talent
Werken bij

Pak de ruimte met een job of stage in de Achterhoek!

Wil jij jouw loopbaan in het oosten van het land in beweging brengen? Kom dan op vrijdag 24 november 2017 naar de Talententuin in Ulft.

Algemeen

Actemium meets Axians, samen in beweging

Actemium én Axians organiseerde een geweldige interactieve sessie tussen de twee merken. Zo werken we samen aan innovatieve en efficiënte oplossingen voor al uw vragen.