Nieuws

Algemeen
Nieuws

Automatisering in lijn brengen met internationale standaarden

Premier Nutrition bouwt een nieuwe productielocatie in het Verenigd Koninkrijk waarbij een nieuw automatiseringsplatform in lijn gebracht wordt met de internationale standaarden.

MVO
Nieuws

Unieke aanpak Actemium draagt bij aan missie BBio

De wereldwijd toenemende behoefte aan het poliovaccin is de aanleiding geweest voor de uitbreiding van de productiecapaciteit bij Bilthoven Biologicals. In 2014 startte Actemium met de automatisering van de nieuwe productielocatie in Bilthoven. Lees hier over de unieke aanpak van dit project.

MVO

'Iedereen verdient een fijne werkplek'

MVO zit in de genen van ons netwerk én van onze mensen. Het is gemeengoed. Toch zijn we best trots op het PSO-certificaat van onze paneelbouw- en elektronicalocatie in Veghel.

Actemium zoekt altijd naar nieuwe collega's

Bekijk snel hier al onze openstaande vacatures!

Evenementen
Jong talent
Technisch talent
Werken bij
Evenementen
Jong talent
Technisch talent
Werken bij

Pak de ruimte met een job of stage in de Achterhoek!

Wil jij jouw loopbaan in het oosten van het land in beweging brengen? Kom dan op vrijdag 24 november 2017 naar de Talententuin in Ulft.

Algemeen

Actemium meets Axians, samen in beweging

Actemium én Axians organiseerde een geweldige interactieve sessie tussen de twee merken. Zo werken we samen aan innovatieve en efficiënte oplossingen voor al uw vragen.

Algemeen
EduLab
Evenementen
Jong talent
Technisch talent

Avans Den Bosch wint Actemium Automation Award 2017!

Op donderdag 12 oktober 2017 won team YEAH van Avans Den Bosch de tiende Actemium Automation Award.

Evenementen
Nieuws

VDL Nedcar moderniseert productiebesturing paintshop

Actemium heeft voor VDL Nedcar de productiebesturing voor het spuiten van auto’s in alle bestelde kleuren gemoderniseerd. Als gevolg daarvan kan het bedrijf flexibeler inspelen op veranderingen in de vraag naar MINI-modellen. Lees hier het verhaal van onze klant.

Nieuws
Veiligheid

Hoe wij met onze partner HIMA Benelux een veilig productieproces realiseren?

Strengere controles, normen en inspecties door overheden. Uw productieproces moet blijven voldoen aan veranderende standaarden. De specialisten van Actemium zijn er dagelijks mee bezig.

Evenementen

Virtual meets Reality op Contacta.nl!

Van dinsdag 7 tot en met donderdag 9 november 2017 staat Actemium op de Contacta.nl in Goes. Ons thema is Virtual meets Reality. Bezoek onze stand en ervaar onze Virtual Reality oplossing voor trainingsdoeleinden in de praktijk!