Nieuws

Algemeen

Dit komt écht binnen, zo realistisch!

Virtual Reality is hot! Actemium zet dit in als nieuw middel om het veiligheidsbewustzijn van onze collega’s te verhogen. Benieuwd hoe wij dit doen? Lees dan snel verder en bekijk onze video.

Algemeen

Bezoek Actemium op het Food Future Event: 'Radicale ketentransparantie'

Op donderdag 5 april 2018 staat Actemium op het Food Future Event, in het Congrescentrum Den Bosch. Het thema van dit jaar is ‘Radicale ketentransparantie’. Het event geeft u in één dag een update van de laatste ontwikkelingen op het gebied van o.a. productintegriteit, productontwikkeling en veiligheid in het food segment.

Evenementen

Anuga FoodTec 2018

Actemium is pleased to announce its participation at Anuga FoodTec 2018 from the 20th to 23rd of March in Cologne, Germany. Visit Actemium at Stand F069, Hall 7 and meet our experts!

Actemium zoekt altijd naar nieuwe collega's

Bekijk snel hier al onze openstaande vacatures!

Algemeen
Algemeen

Klaar voor de toekomst?

Onze kleinkinderen kunnen leven in een wereld die niet afhankelijk is van fossiele brandstoffen. Dat was de eerste uitspraak op ons seminar 'Uw installatie future proof'. Thema’s als energietransitie, installatieverantwoordelijkheid en cyber security kwamen aan bod. Ready for the future? Lees het blog van ons seminar. 

Evenementen

Bezoek Actemium tijdens VICTAM Asia

Van 27 t/m 29 maart vindt de Victam Asia 2018 plaats in Bangkok, Thailand. Ontdek de nieuwste trends en innovaties op het gebied van petfood en de vee-industrie in Azië.

Algemeen
Werken bij

Van technische speelgoed blokken naar industriële automatisering

Haar interesse voor techniek was er al op jonge leeftijd. Maartje Leijten speelde als klein meisje liever met technische speelgoed blokken dan met poppen. Toch wist ze niet precies welke richting ze op wilde. Lees hier hoe Maartje werken bij Actemium ervaart!

Algemeen
Nieuws

Ombouw Agrifirm in samenwerking met Actemium

Agrifirm in Veghel is klaar voor de toekomst door rigoureuze ombouw fabriek in samenwerking met Actemium. De vernieuwde bibliotheek is de basis voor een volledig geïntegreerd en gestandaardiseerd productieproces.

Algemeen
Nieuws

DSM Coating Resins

In 2015 benaderde DSM Actemium om in samenwerking met een DCS-leverancier te starten met de uitwerking van de concepten voor het nieuwe systeem. “Goede ervaringen zijn de basis van onze samenwerking, dus waren mijn verwachtingen hoog,” vertelt Kees van der Pluijm, Large Capital Project Manager bij DSM.

Algemeen
Nieuws

Xerox Venray realiseert doorstart met Actemium

De doorstart betekende vele aanpassingen en vernieuwingen in de fabriek, ook op het gebied van equipment en software. “Met de juiste mensen op de juiste plek is het mogelijk meer OPC’s concurrerend te produceren."