Nieuws

Evenementen

Ontmoet Actemium tijdens de Drinktec 2017 in München Duitsland

Actemium nodigt u graag uit op Drinktec 2017 van maandag 11 t/m vrijdag 15 september in de Messe München in Duitsland.

Algemeen

HARD presteerde beter dan ooit bij de Formula Student race!

Nog nooit eerder heeft HARD zo goed gepresteerd tijdens de Formula Student Race. Lees hier de ervaring van HARD tijdens de s'werelds grootste studentencompetitie.

Sponsoring

Actemium bij Formula Student Race Nederland

We stimuleren het talent van de toekomst. Als trotse sponsor zijn we van 17 – 21 juli aanwezig bij ’s werelds grootste studentencompetitie. De Formula Student race. Dit jaar voor het eerst in ons eigen land op het TT circuit in Assen.

Actemium zoekt altijd naar nieuwe collega's

Bekijk snel hier al onze openstaande vacatures!

Algemeen
Werken bij
Algemeen
Werken bij

Actemium, een (werkgevers)merk in beweging

Actemium is als (werkgevers)merk sterk in beweging. Als wendbare partner in de industrie willen we altijd vooruit. Daarom zijn we onlangs een samenwerking aangegaan met LinkedIn Talent Solutions.

Technisch talent

Actemium support technische studenten bij driveXchange Windesheim

Actemium support technische studenten van driveXchange Windesheim en stimuleert hiermee de techniek van de toekomst.

Algemeen

Actemium zet Vlissingen in beweging

Op zaterdag 3 juni vindt Colours by the Sea in Vlissingen plaats. Ruim 8.000 deelnemers doen mee en worden hierbij aangemoedigd door zo'n 15.000 toeschouwers. Tijdens 5 kilometer hardlopen of wandelen over het strand en de boulevard, worden ze iedere kilometer ontvangen door feestende kleurengooiers en veranderen de lopers in een kleurrijk levend schilderij. Na afloop vindt een groot feest plaats op het Bellamypark.

Nieuws

Wonderware Benelux Knowledge Exchange 2017

Op 16 mei in het Hart van Holland te Nijkerk van 09.00 tot 17.15 uur, geeft Actemium samen met Suiker Unie en Axians een presentatie tijdens de WonderWare Benelux Knowledge Exchange conferentie 2017. Daarnaast is Actemium gedurende de dag aanwezig met een stand. Het centrale onderwerp is System Platform 2017.

Algemeen

Weet jij al welke studierichting je gaat volgen? Techniek is the future! Say what?!

Kom langs op Girlsday! En ontdek hoe supervet techniek is! 

Veiligheid

Veiligheid voor alles in de petrochemie

In de (petro)chemie staat veiligheid op nummer 1. Dat betekent dat we een continue prestatie op het gebied van veiligheid moeten leveren. Hiervoor is méér nodig dan alleen vakkennis. Het moet in de genen zitten. Onze klant Total in Antwerpen, geeft in dit interview aan hoe serieus wij met veiligheid omgaan.