Food

VOOR DE MEEST KWALITATIEVE PRODUCTIEZEKERHEID

Als voedingsmiddelenproducent werkt u veelal vanuit bestaande fabrieken. Juist dan is het zaak om op slimme manieren productiecapaciteit uit te breiden of toe te voegen. Hierbij staat productiezekerheid altijd centraal. Ook is er volop aandacht voor prijs en kwaliteit. Bovendien is anticiperen en vooruit plannen belangrijk. Actemium heeft meer dan 30 jaar ervaring bij grote voedselproducenten en heeft de beste technische oplossingen in de industrie.

Met kennis van voedsel omgevingen inrichten

Als voedingsmiddelenproducent wilt u de zekerheid dat uw producten veilig en tijdig in de schappen liggen. Dat kan alleen als uw industriële omgeving tot in perfectie is ontworpen, ingericht en wordt onderhouden. Onze intelligente automatiseringsoplossingen bieden perspectief: waar loopt het goed en waar kan het beter? Of het nu gaat om industriële automatisering, business continuïteit, betere traceerbaarheid, cyber security, energie-efficiëntie, resource efficiency of voedselveiligheid, Actemium verdiept zich in uw processen, installaties, gedachtegang en wensen.

Over onze ervaring en werkwijze

Actemium is groot geworden binnen de voedingsmiddelenindustrie. We hebben decennialange ervaring bij het optimaliseren van productieomgevingen bij bekende voedselproducenten. Onze werkwijze? We kijken altijd met een kritisch oog naar de productieprocessen, omdat het ons als techneuten om de details gaat. In onze beleving kunnen processen altijd beter. Vandaar dat het zo belangrijk is om elkaar door en door te kennen. Via partnerships zijn we een verlengstuk van én voor uw organisatie. Samen realiseren we constante vooruitgang.

Lees in onze klantverhalen hoe food bedrijven het ervaren met ons samen te werken. Zoals wij het zien? We blinken uit op de gebieden waar de industrie ons nodig heeft. Of het nu gaat om consulting, paneelbouw, installatie, software, serviceovereenkomst of een totaaloplossing, wij zetten ons er volledig voor in. Daarbij kunt u rekenen op één aanspreekpunt. We bouwen een relatie met u op en gaan altijd voor de lange termijn. Het enthousiasme, de drive en de kennis van onze hoog gekwalificeerde mensen leiden tot deze langdurige relaties – en dat vormt de kracht van Actemium. 

Proceskennis in de food sector

Indampen, roeren, drogen, pasteuriseren, emulgeren, mengen, verhitten, verpakken. Bij Actemium hebben we door de jaren heen veel proceskennis opgebouwd van de processen in de voedingsindustrie. En omdat we weten welke machines en systemen bij deze processen horen, zijn we ook echte gesprekspartners; we hebben aan een half woord genoeg. Bovendien kennen we de belangrijkste wet- en regelgeving die rondom deze processen speelt.

In de afbeelding hieronder zie je exact van welke processen, we in welke branches kennis hebben en welke diensten we daarbij aanbieden.

Expertisegebieden

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen binnen uw markt? En hoe kunnen we daar met elkaar adequaat op inspelen? Dat zijn vragen die we onszelf voortdurend stellen. Als het u bezighoudt, houdt het ons bezig. De bewegingen in de food sector vertalen we samen met u naar plannen, processen en techniek. Dit doen we binnen de volledige keten van industriële installaties. Van advies en engineering tot inbedrijfstelling en onderhoud.

Nieuwsgierig naar specifieke oplossingen binnen uw productieomgeving?
Neem contact met ons op via het onderstaande formulier
of bel met één van onze vestigingen