Food

VOOR DE MEEST KWALITATIEVE PRODUCTIEZEKERHEID

Als voedingsmiddelenproducent werk je veel vanuit bestaande fabrieken. Juist dan is het zaak om op slimme manieren productiecapaciteit uit te breiden of toe te voegen. Hierbij staat productiezekerheid altijd centraal. Ook is er volop aandacht voor prijs en kwaliteit. Bovendien is het belangrijk om vooruit te plannen en te anticiperen. Actemium heeft meer dan 30 jaar ervaring bij grote voedselproducenten en biedt de beste technische oplossingen in de industrie.

Met kennis van voedsel omgevingen inrichten

Als voedingsmiddelenproducent wil je de zekerheid dat je producten veilig en tijdig in de schappen liggen. Dat kan alleen als je industriële omgeving tot in perfectie is ontworpen, ingericht en wordt onderhouden. Onze intelligente automatiseringsoplossingen bieden perspectief: waar loopt het goed en waar kan het beter? We helpen je op vele bieden vooruit: industriële automatisering, business continuïteit, betere traceerbaarheid, cyber security, energie-efficiëntie, resource efficiency of voedselveiligheid. Onze techneuten verdiepen zich in je processen, installaties, gedachtegang en wensen.

Over onze ervaring en werkwijze

Actemium is groot geworden binnen de voedingsmiddelenindustrie. We hebben decennialange ervaring bij het optimaliseren van productieomgevingen bij bekende voedselproducenten. Onze werkwijze? We kijken altijd met een kritisch oog naar de productieprocessen, omdat het ons als techneuten om de details gaat. In onze beleving kunnen processen altijd beter. Vandaar dat het zo belangrijk is om elkaar door en door te kennen. Via partnerships zijn we een verlengstuk van én voor je organisatie. Samen realiseren we constante vooruitgang.

De kracht van Actemium

Lees in onze klantverhalen hoe foodbedrijven het ervaren om met ons samen te werken. Zoals wij het zelf zien? We blinken uit op de gebieden waar de industrie ons nodig heeft: consulting, paneelbouw, installatie, software, serviceovereenkomst of een totaaloplossing. Over de samenwerking? Je kunt rekenen op één aanspreekpunt. We bouwen een relatie met je op en gaan altijd voor de lange termijn. Het enthousiasme, de drive en de kennis van onze hooggekwalificeerde mensen zijn de basis van onze duurzame partnerships.  

Proceskennis in de food sector

Indampen, roeren, drogen, pasteuriseren, emulgeren, mengen, verhitten en verpakken: bij Actemium hebben we door de jaren heen veel kennis opgebouwd van al deze processen. En omdat we weten welke machines en systemen bij deze processen horen, zijn we ook echte gesprekspartners. Bovendien kennen we de belangrijkste wet- en regelgeving die rondom deze processen speelt.

In de afbeelding hieronder zie je exact van welke processen we in specifieke branches kennis hebben, én welke diensten we hierbij aanbieden.

Expertisegebieden

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen binnen je markt? En hoe kunnen we daar met elkaar adequaat op inspelen? Dit zijn vragen die we onszelf voortdurend stellen. Als het jou bezighoudt, dan houdt het ons bezig. De bewegingen in de foodsector vertalen we samen met onze klanten naar plannen, processen en techniek. Dit doen we binnen de volledige keten van industriële installaties; van advies en engineering tot inbedrijfstelling en onderhoud.

Nieuwsgierig naar specifieke oplossingen binnen je productieomgeving?
Neem contact met ons op via het onderstaande formulier
of bel met één van onze vestigingen