MET STEEDS MEER BEDRIJFSZEKERHEID PRODUCEREN

Manufacturing

In de maakindustrie is er geen ruimte voor fouten. Door diepgaand inzicht in de productieprocessen is het mogelijk om processen op vele fronten te sturen, te optimaliseren, en waar nodig technische innovaties aan te brengen. Actemium biedt diepgaand inzicht in uw processen. Van hieruit gaan we technisch optimaliseren. Vanaf nu heeft u de beschikking over een accurate én snel acterende productieomgeving.

Een netwerk van manufacturing specialisten

Actemium is de one-stop shop voor uw productie automatisering. Van sensor tot aan ERP. Actemium is uw partner voor elektrische installatie, machinebesturing, robotics, testsystemen, inclusief integratie in een bestaande of nieuwe MES-omgeving. Ook verrijking en uitbreiding van uw besturingslandschap met OEE en SPC. Altijd met veiligheid hoog in het vaandel.

Wij maken onze oplossingen precies voor u op maat en integreren deze naadloos in uw bestaande operationele processen, systemen en installaties, zoals uw bestaande ERP, PLM en machines. We zetten onze creativiteit en kennis in. Kennis op het gebied van techniek, maar ook van uw branche en operationele processen. Samen verbeteren we uw productieproces.

  • Heeft u een (deels) geautomatiseerde discrete productie-omgeving (maakindustrie) en bent u op zoek naar continue verbetering en/of verdergaande fabrieksautomatisering?
  • Zoekt u naar besturingsvervanging of integratie van bestaande systemen in een bestaande of nieuwe MES-omgeving?
  • Denkt u regelmatig, welke technologische trends moet ik volgen en welke juist niet?
  • Wat betekent Smart Industry voor mij?

Meer weten?

Wij zijn benieuwd naar uw volgende project op het gebied van automatisering en denken er graag over mee.

Lijkt u dat een goed idee? Nodig ons dan uit voor een goed gesprek. Wij vertellen u graag over onze diensten en projecten op het gebied manufacturing. Wilt u ons eerst beter leren kennen? Volg ons dan en blijf op de hoogte.