MET STEEDS MEER BEDRIJFSZEKERHEID PRODUCEREN

Manufacturing

In de maakindustrie is er geen ruimte voor fouten. Door diepgaand inzicht in de productieprocessen is het mogelijk om processen op vele fronten te sturen, te optimaliseren, en waar nodig technische innovaties aan te brengen. Actemium biedt diepgaand inzicht in jouw processen. Van hieruit gaan we technisch optimaliseren. Vanaf nu heb je de beschikking over een accurate én snel acterende productieomgeving.

Een netwerk van manufacturing specialisten

Actemium is de one-stop shop voor jouw productie automatisering. Van sensor tot aan ERP. Actemium is jouw partner voor elektrische installatie, machinebesturing, robotics, testsystemen, inclusief integratie in een bestaande of nieuwe MES-omgeving. Ook verrijking en uitbreiding van jouw besturingslandschap met OEE en SPC. Altijd met veiligheid hoog in het vaandel.

Wij maken onze oplossingen precies voor jou op maat en integreren deze naadloos in jouw bestaande operationele processen, systemen en installaties, zoals jouw bestaande ERP, PLM en machines. We zetten onze creativiteit en kennis in. Kennis op het gebied van techniek, maar ook van jouw branche en operationele processen. Samen verbeteren we jouw productieproces.

  • Heb je een (deels) geautomatiseerde discrete productie-omgeving (maakindustrie) en ben je op zoek naar continue verbetering en/of verdergaande fabrieksautomatisering?
  • Zoek je naar besturingsvervanging of integratie van bestaande systemen in een bestaande of nieuwe MES-omgeving?
  • Denk je regelmatig, welke technologische trends moet ik volgen en welke juist niet?
  • Wat betekent Smart Industry voor mij?

Meer weten?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende project op het gebied van automatisering en denken er graag over mee.

Lijkt je dat een goed idee? Nodig ons dan uit voor een goed gesprek. Wij vertellen je graag over onze diensten en projecten op het gebied manufacturing. Wil je ons eerst beter leren kennen? Volg ons dan en blijf op de hoogte.