Home Solutions & Services Logistiek Oplossingen ERP papierloos & mobiel Actemium mobility platform: ERP digitaal en mobiel in logistiek en productie!
ERP digitaal en mobiel in logistiek en productie!

Actemium mobility platform

Met het Actemium mobility platform werken de medewerkers in jouw fabriek of magazijn altijd digitaal en mobiel met je ERP systeem. Zo voorkom je papierwerk en fouten. Je krijgt realtime inzicht in jouw actuele voorraden en statussen van jouw orders én kunt beter plannen en bijsturen. Bovendien voldoe je aan alle klantvragen, kwaliteitsstandaarden en wet- en regelgeving op het gebied van SSCC labeling en traceerbaarheid.

Papierloze logistiek en fabriek!

Met het Actemium mobiel platform maak je alle logistieke functionaliteit uit jouw ERP-systeem papierloos en mobiel beschikbaar voor de medewerkers in jouw fabriek of magazijn. Bijvoorbeeld op een handterminal met barcode scanner, heftruckterminal, touchscreen PC of voiceterminal. Ze worden volledig papierloos aangestuurd en stap voor stap begeleid in hun werkzaamheden. Hierdoor registreren zij digitaal jouw goederenbewegingen, productie in- en output en orderpickproces.

Optimale vrijheid

Onze oplossing is opgebouwd uit standaard software componenten als RFgen en Nicelabel. Deze zorgen ervoor dat je papierloos met jouw ERP kan werken en automatisch labels print. Je krijgt bewezen standaarden met wereldwijde toepassingsmogelijkheden en support. Ons platform is hardware onafhankelijk en werkt met alle mobiele computers, voice terminals, scanners, labelprinters en met alle (mobiele) operating systemen. Het platform verwerkt jouw orders realtime. We kunnen het platform voor je integreren met jouw weegschalen, vaste scanners, sensoren op machines, pick to light en systemen voor automatisch transport en opslag. Zo blijf je flexibel inspelen op veranderingen en kun je jouw processen steeds verder optimaliseren.

Dozon versnelt logistiek proces met flexibel WMS

Voordelen van papierloos werken in logistiek en productie

  • Minder administratieve lasten
  • Minder fouten en tijdrovende controlewerkzaamheden
  • Efficiënt plannen en bijsturen met real time inzicht in voorraden en statussen van orders
  • Voldoen aan kwaliteitsstandaarden en wet- en regelgeving op het gebied van (SSCC) labeling en traceerbaarheid

De resultaten die we samen met onze klanten hebben bereikt 
Hier lees je de verhalen van onze klanten en de resultaten die we samen hebben bereikt. Hoe mooi is het als we elkaar in de logistiek kunnen helpen en van elkaar kunnen leren? 

Een betrouwbare koppeling

Ons mobiel platform biedt verschillende mogelijkheden om gegevens uit te wisselen met jouw ERP of andere backoffice systemen. Zoals gecertificeerde ERP koppelingen, bestandsuitwisseling, webservices, koppelingen op connectoren of een directe verwerking in de user interface van jouw pakket door middel van screenmapping en screenscraping. Ook ondersteunen wij jouw bestaande Enterprise service bus integratieplatformen, zoals Biztalk, SAP PI of Ibolt. Ons uitgangspunt is altijd een realtime koppeling met jouw ERP. Maar als je dat wilt, is het ook mogelijk om data lokaal te bufferen.

Standaard integraties

Voor de volgende ERP systemen maken wij gebruik van standaard integration suites met gecertificeerde koppelingen en een uitgebreide bibliotheek met voorgedefinieerde standaard transacties. Hierdoor is onze oplossing snel te implementeren en op maat te maken voor een 100% FIT met jouw operationele processen.

Mathot verbetert orderpicking met voice
Melano vervangt robot door orderpickers met handscanners

Add-ons voor extra functionaliteit

Waar nodig bieden wij add-ons voor extra sturing of registraties. Bijvoorbeeld voor:

  • Ordermanagement voor het prioriseren, bundelen en splitsen van verkooporders en inzicht in de prestaties van jouw processen en medewerkers
  • Geavanceerde WMS functionaliteit. Zoals de registratie van logistieke eenheden, locatiebeheer, sturing op locatie- en artikelkenmerken en slimme inruim- en orderpickstrategieën
  • Label print management
  • De registratie van Work in process (WIP) in jouw productie

Bezoek één van onze evenementen en laat je inspireren
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, ontmoet onze professionals en deel je ervaring met vakgenoten.
 

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.