Home Solutions & Services Logistiek Oplossingen Mobile computing & WLAN Draadloze netwerken: Snel, betrouwbaar en veilig!
Snel, betrouwbaar en veilig!

Draadloze netwerken

Met een snel, betrouwbaar en veilig draadloos netwerk in jouw magazijn, fabriek, buitenterrein of kantoor doet iedereen mobiel zijn werk. Tegelijkertijd stuur je de werkzaamheden realtime aan, voorkom je fouten en heb je inzicht in alle bedrijfsprocessen. En dat allemaal zonder onnodig papierwerk!

Een perfect dekkend, betrouwbaar en veilig draadloos netwerk

Wij helpen je bij de selectie, implementatie en het beheer van een perfect dekkend en veilig draadloos netwerk voor jouw magazijn, fabriek, kantoor, buitenterrein, koelcel of vriezer.

Ruime keuze

Wij werken hardware onafhankelijk. Je kiest uit diverse A-merken uit de markt, zoals Extreme networks (voorheen bekend als Zebra, Motorola en Symbol) en Cisco. Ons uitgangspunt is altijd een optimale prijs-kwaliteitverhouding en de best haalbare Total Cost of Ownership van jouw wireless omgeving.

Fysiek, virtueel of vanuit de cloud

Wil je een fysieke LAN controller, een virtuele controller of een controller compleet vanuit de cloud?. Wij adviseren je op basis van onze kennis en ervaring. Jij maakt hierin je eigen keuze.

Mogelijke toepassingen

  • Barcode scanning of voice picking
  • Productieregistratie
  • Kantoorapplicaties en netwerktoegang voor zakelijke laptops, tablets en smartphones
  • Internettoegang voor jouw gasten en privé-apparaten van jouw medewerkers
  • Voice over IP (VOIP) telefonie
  • Uitwisseling van data uit apparaten en sensoren (Internet of things)
  • Communicatie met Automated guided vehicles en robots

Wireless as a Service (WaaS)

Wil je helemaal geen omkijken hebben naar jouw draadloze netwerken? En heb je liever vaste maandelijkse operationele kosten, in plaats van een investering ineens? Onze Wireless as a Service cloud-oplossing biedt je hardware, configuratie en beheer, voor een vast bedrag per maand! Door pro-actieve monitoring is de up-time gegarandeerd en heb je geen omkijken naar de werking van jouw wireless omgeving. Uiteraard houden wij je periodiek op de hoogte over de beschikbaarheid, capaciteit, en performance van jouw netwerk. Zo concentreer jij je op waar jij goed in bent terwijl wij zorgen voor jouw wireless omgeving.

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.