Home Solutions & Services Logistiek Oplossingen Orderpicking & sorting RF scanning: Papierloos en foutloos werken met barcodes!
Papierloos en foutloos werken met barcodes!

RF scanning

RF scanning zorgt ervoor dat de medewerkers in jouw magazijn papierloos werken met een mobiele computer en barcode scanner. Hierdoor elimineer je overbodige administratie en heb je altijd inzicht in jouw actuele voorraden en de statussen van jouw verkooporders. Bovendien voorkom je pakfouten: je hoeft dus veel minder controles te doen!

Minder administratie, meer inzicht

Met RF scanning communiceren de medewerkers in jouw magazijn via een mobiele computer met barcode scanner met jouw ERP- of WMS-systeem. Ze worden volledig papierloos aangestuurd en stap voor stap begeleid in hun werkzaamheden. Hun werkzaamheden worden realtime gecontroleerd en verwerkt. Daardoor heb je niet alleen minder administratief werk, maar ook realtime inzicht in de status van orders en de prestaties van jouw medewerkers.

Voordelen van RF scanning

  • Minder administratieve lasten
  • Geen schrijf- en typefouten
  • Minder pickfouten en controlewerkzaamheden
  • Realtime inzicht en managementinformatie

Onze aanpak: ‘best practice’ templates en workflows

De software op de RF scanner stuurt jouw medewerkers aan. Wij bieden hiervoor ‘best practice’ templates en workflows, gebaseerd op vele wereldwijde implementaties. In een workshop richten wij deze templates samen met je in. Zodat de software precies past bij jouw operationele processen.

Ordermanagement en dashboard

Uitgangspunt is de functionaliteit die jouw huidige ERP- of WMS-systeem biedt. Mogelijk maak je jouw processen nog efficiënter door extra intelligentie toe te voegen, zoals slimme looproutes en het combineren, prioriteren, doorgeven of splitsen van orders. Wij bieden hiervoor een ordermanagementmodule. Inclusief dashboard voor inzicht in openstaande werkzaamheden, bezetting en prestaties van medewerkers.

Soorten mobiele scanners

  • Handheld computers met pistoolgreep
  • Heftruckterminals met barcode scanner
  • Polscomputers met ringscanner
  • Enterprise PDA’s en smartphones

Integratie met jouw huidige systemen

Onze WMS-oplossing is software en hardware onafhankelijk. Wij realiseren een betrouwbare koppeling met je huidige ERP. Wij beschikken over voorgedefinieerde en gecertificeerde interfaces voor ERP-systemen als SAP, Oracle EBS en JD Edwards, en Dynamics NAV en AX, Afas Profit en Kerridge Wholesale. Daarnaast maken wij interfaces op maat voor ieder ander ERP pakket.

Optimale vrijheid

Onze oplossing is hardware onafhankelijk. Je kiest uit alle soorten mobiele computers, voice terminals, scanners en labelprinters met alle (mobiele) operating systemen. Ook realiseren wij integraties met weegschalen, vaste scanners, sensoren op machines, pick to light en systemen voor automatisch transport en opslag. Zo blijf je flexibel inspelen op veranderingen en optimaliseer je jouw processen steeds verder.

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.