Home Solutions & Services Logistiek Oplossingen Orderpicking & sorting Voice picking: Spraakgestuurd orderpicken!
Spraakgestuurd orderpicken!

Voice picking

Voice picking zorgt ervoor dat de medewerkers in jouw magazijn efficiënt werken en geen fouten maken. Stap voor stap krijgen zij op hun koptelefoon de juiste informatie en instructies. Zodat zij hun handen vrij hebben en volledig gefocust zijn op hun werkzaamheden.

Handen vrij, minder fouten, meer inzicht

Voice picking is een orderpicktechniek waarmee de medewerkers in jouw magazijn door middel van spraak communiceren met jouw ERP- of WMS-systeem. Ze worden volledig papierloos aangestuurd en stap voor stap begeleid in hun werkzaamheden. Jouw medewerkers hebben hun handen vrij, focussen zich volledig op hun werkzaamheden, werken efficiënt en maken geen fouten. De werkzaamheden worden realtime gecontroleerd en verwerkt in jouw ERP of WMS systeem. Hierdoor heb je realtime inzicht in de status van orders en de prestaties van jouw medewerkers.

Voordelen van Voice picking

  • Handen en ogen vrij
  • Instructies krijgen en werk uitvoeren tegelijkertijd
  • Meer focus op werkzaamheden
  • Hogere efficiency
  • Minder pickfouten, controlewerkzaamheden en administratieve lasten
  • Real-time inzicht en managementinformatie
  • Meer plezier in het werk
  • Meer flexibiliteit bij inzet personeel

Onze aanpak: ‘best practice’ templates en workflows

Voice picking geeft jouw medewerkers stap voor stap de juiste informatie en instructies. Wij bieden hiervoor ‘best practice’ voice templates en workflows, gebaseerd op vele wereldwijde implementaties. In een workshop richten wij deze templates samen met je in. Zodat de spraakdialogen precies passen bij jouw operationele processen. Wij maken gebruik van de spraakherkenningssoftware van marktleider Honeywell Vocollect. Jouw medewerkers worden dus altijd goed verstaan!

Ordermanagement en dashboard

Uitgangspunt is de functionaliteit die jouw huidige ERP- of WMS-systeem biedt. Mogelijk maak je jouw processen nog efficiënter door extra intelligentie toe te voegen, zoals slimme looproutes en het combineren, prioriteren, doorgeven of splitsen van orders. Wij bieden hiervoor onze aanvullende Actemium ordermanager. Inclusief dashboard voor inzicht in openstaande werkzaamheden, bezetting en prestaties van medewerkers.

Zoek je naast ordermanagement ook aanvullende functionaliteit om jouw in- en opslag proces slim aan te sturen en te registreren? Dan biedt ons Actemium WMS misschien uitkomst, als aanvulling op je huidige ERP.

 

 

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.