Home Solutions & Services Logistiek Oplossingen Warehouse management Label printoplossingen: Overal het juiste label!
Overal het juiste label!

Label printoplossingen

Door jouw goederen te labelen zijn ze identificeerbaar en traceerbaar in je eigen interne proces en in jouw hele supply chain. Hierdoor maak je jouw interne logistieke processen en goederenstromen inzichtelijker. Daarnaast voldoe je aan klantvragen, kwaliteitseisen en regelgeving op het gebied van labeling, informatie uitwisseling en tracking & tracing.

Gebruiksvriendelijke software

In onze softwareoplossing maken wij gebruik van het standaard softwarepakket Nicelabel. Met Nicelabel ontwerp je labels volgens alle geldende richtlijnen en standaarden, beheer je labels en genereer je printopdrachten. Bijvoorbeeld bij goederenontvangst, het gereedmelden van productieorders, bij orderpicken, verpakken of bij het verzenden van orders.

Printen: handmatig, automatisch of via het web

We bieden verschillende mogelijkheden om printopdrachten te genereren. Bijvoorbeeld handmatig via een printapplicatie op een PC of tablet. Of volledig automatisch, getriggerd door jouw Warehouse Management Systeem (WMS) of ERP pakket.

Ook is het mogelijk om een online web portal te creëren waarmee je het labelen van jouw goederen door jouw externe vestigingen of toeleveranciers faciliteert en borgt. Bij het printen krijgen de labels de juiste variabele informatie. Zoals artikelnummers, aantallen of gewichten, houdbaarheidsdata en partij/batch. Deze leest Nicelabel uit een Excelbestand, database, ERP, WMS of een weegschaal.

Specifieke toepassingen

  • SSCC (pallet)label printing
  • Printen van verzendlabels
  • EU-GHS / CLP labelprinting voor chemische stoffen
  • Voedseletikettering volgens de EU richtlijnen en verordeningen

Label management: volledige controle

Door gebruik te maken van Nicelabel Label Management System (LMS) krijg je de mogelijkheid om labels centraal op te slaan en te beheren. Ook vergelijk je labels visueel, autoriseert je gebruikers om labels te onwerpen, wijzigen, goed te keuren en elektronisch te ondertekenen. Zo voldoe je aan kwaliteit- en validatierichtlijnen zoals GMP / GAMP en FDA.

Exact de juiste combinatie van labelprinter, label en ribbon

Labels zijn een essentieel onderdeel voor de registratie en aansturing van jouw logistieke processen en goederenstromen. Daarom is het zaak dat jouw printers en labels precies zijn afgestemd op jouw situatie, eisen en wensen. Zo voorkom je dat je te veel betaalt voor een overgekwalificeerd label dat je niet nodig hebt. Wij helpen je graag om exact de juiste combinatie te maken van vaste of mobiele printer, label en ribbon. Zodat je verzekerd bent van de beste labels, een printer die constante uptime en kwaliteit levert en ribbons die optimaal benut worden.

Ideeën uitwisselen?

Wij zijn benieuwd naar jouw volgende logistieke stap en denken er graag over mee!

Stel daarom hier je vraag. Of bel ons op +31(0)888318100.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in ons privacystatement voor je uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Via bovenstaande checkbox geef je akkoord op het verwerken van jouw persoonsgegevens.

Wil je ons (eerst) beter leren kennen?
Volg ons dan en blijf op de hoogte van onze evenementen en de ontwikkelingen in jouw én onze branche.